Vil kåre årets fotballmamma

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Rune Lundgren

Obos-ligaen ønsker å hedre en av de norske fotballmødrene, og klubbene i ligaen er nå ute å fronter kampanjen mot breddeklubbene i distriktet. Det gjør også KIL Toppfotball.

KIL har en stor region å lete gjennom og har derfor bedt alle klubbene i regionen om hjelp, slik at man får nominert mange flinke fotballmødre i fra vårt område.

– Som oftest er det jo en flink mor som står bak alle fotballspillere. Mødrene får ikke all den oppmerksomheten de fortjener. Obos som ligasponsor har det som hovedaksjon i år, å kåre en fotballmamma i Norge. Det vanker påskjønnelse både til mammaen og til den klubben hun representerer, det sier markedsansvarig i KIL Rune Lundgren til glomdalsfotball.no.

Lundgren sier at det ønskes nominasjon på mødre til spillere på alle nivåer i fotballen.

Premie både til mor og klubb

– Det kan jo hende det finnes en mor som fortjener dette på toppnivå også, men vi inviterer klubber i hele regionen til å nominere sine kandidater. Det er nok mange mødre i breddefotballen som står veldig sterkt, får vi håpe, sier han videre.

Det er flere steder man kan gå inn å nominere sin kandidat, både på sidene til Obos-Ligaen og på KIL Toppfotballs egne sider.

– Det er viktig at den man nominerer har sagt ja til å bli nominert og at en bekreftelse på dette blir lagt ved nominasjonen. Hun må godkjenne at dette blir publisert sier Markedssjefen.

Premien er gavekort på kr.  10 000,- til den aktuelle mammaen og kr. 50 000,- til den lokale klubben hennes.

– En lokal klubb i regionen vil også motta kr. 10 000,- avslutter Lundgren.

Vil kåre årets fotballmamma

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var