– Vi skal utvikle oss videre!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
GRUE G19: Gutta er allerede i gang med høstsesongen (Foto: Gjermund Holt).

Grue G19 hadde en veldig god vårsesong, og stilte to lag, ett i 1. divisjon og ett i 2. divisjon.

– Vi hadde hele 31 spillere (inkl 4 i A-stall) på banen i løpet av våren, det er et tall vi er veldig stolte over. Ofte er frafallet fra fotballen stort i denne alderen, kun de aller ivrigste fortsetter. For oss i Grue er det viktig å gi et tilbud til alle, både de fotballen er viktigst i verden for og de som bare er med for gøy, forteller trener Gjermund Holt.

Avhengig av alle

Flere av G19-gutta har hospitert med A-laget i 5. divisjon.

– Vi vil at de som vil bli best mulig, virkelig skal få sjansen til det, men i ei lita bygd så er vi avhengig av alle. Flere av gutta har hospitert på treninger med vårt gode A-lag og et par av gutta har fått mye spilletid. I troppen har vi spillere som nok for lenge siden har innsett at «profftoget» har gått, men fotball er fortsatt moro. Vi har også med spillere som er skikkelig målbevisst og satser alt på å bli gode fotballspillere. Vi har for eksempel to gutter som har begynt på Norges Toppidrettsgymnas denne høsten, som Gruespillere. Det er vi også stolte av, smiler Holt.

Flere har flyttet

Grunnet en del frafall stiller Grue G19 med ett lag i høst og ikke to som i vårsesongen.

– Hele 7 spillere har dessverre flyttet i sommer for å begynne på skole eller i militæret. Da vi samtidig har fått langtidsskader på to viktige spillere, blir det vanskelig å opprettholde nivået i høstsesongen. Vi har derfor bestemt at vi bare stiller et lag i høst. Det er viktig å trene godt også, at det ikke blir for mye kamper på gutta. De som er borte er «selvsagt» av de eldste, så vi stiller et særdeles ungt G19-lag, sier Holt.

– Vi skal trene godt

Høstsesongen er allerede i gang for Grue G19.

– Da vi tapte 1-2 for Brumunddal på Sveum på fredag startet vi med hele 5 gutter som fortsatt holder G16-nivå og to til kom på banen i løpet av kampen. Vi hadde kun med én siste års junior og da er vi veldig godt fornøyd med å spille jevnt med et så bra lag som Brumunddal, selv om vi selvsagt aller helst ville vunnet kampen. Vi skal trene godt og poengene vil komme, avslutter Gjermund Holt.

– Vi skal utvikle oss videre!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var