Vellykket Matrand Cup 2019

Matrand Cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Matrand Cup

Turneringsleder Arild Nylend er godt fornøyd med Matrand Cup 2019, til tross for tidenes dårlige vær på lørdagen.

 

Bløteste dagen på 39år

– Vi har jo hatt litt regnvær tidligere år også, men det som bøtta ned på lørdag kvalifiserer til den bløteste dagen på Matrand Cup noensinne tror jeg! Heldigvis var regnværet varslet tydelig og i god tid i forkant, så vi hadde tatt våre forbehold og gjort tilpasninger ut fra dette. Et eksempel er at vi plasserte kioskene der hvor vi har asfalt. Men både spillere, lagene og publikum var svært tålmodige synes jeg. Det er mulig at flere reiste hjem etter kampene sine første dagen, men det må man regne med under slike forhold.

 

Godvær på søndag

Dag to opprant med et helt annet vær: Masse sol og ingen nedbør.

– Dette hjalp oss til å opprettholde gode baneforhold, som, hvis det hadde blitt like mye regn på søndagen, sannsynligvis ville ha ført til at vi hadde slitt litt mot slutten, tenker jeg. Så vi var heldige der! Og som jeg har nevnt tidligere, så er vi velsignet med mange lokale deltakende lag, og dette drar jo flere besøkende. Både besteforeldre, foreldre og naboer dukker opp, så på søndag var det mye folk! Dette setter vi stor pris på.

 

Se bilder fra Matrand Cup 2019. Klikk her.

 

1180 kilo poteter fortært

– Hvordan gikk det med matserveringen? Ble det mye potetmos igjen…?

– Nei, det kan neppe kalles mye i hvert fall. Vi satt igjen med 20 kilo poteter som ikke ble kokt. Og det betyr at 1180 kilo gikk med…

Arild er generelt fornøyd etter helgen:

– Alt i alt vil jeg si at cupen totalt sett ble gjennomført etter forventningene, og at den var vellykket. Vi fikk bare gode tilbakemeldinger, og kun én klage, det kan regnes som nesten ingen, vel? Vi hadde for øvrig en bane ekstra i år i forhold til tidligere år. Det gjorde at vi kunne sjonglere litt, og at vi fikk mer ledig kapasitet. Det ble spilt 254 kamper, og alle gikk etter oppsatt tidsskjema. Vi hadde også gjort en manuell jobb i forkant i forhold til kampoppsettet, og dette ble mye bedre enn om vi kun hadde gjort det maskinelt.

 

Flott dugnadsinnsats

-I år hadde vi en del yngre krefter som stilte opp på dugnad for å få alt til å gå i hop. Det er flott å se at innsatsen er så stor, og at samarbeidet går så godt på tvers av alder. Jeg kan ikke få skrytt nok av det!

 

Flere lag allerede påmeldt til neste års cup

Ut fra spesialtilbudet som gikk ut til årets deltakende lag i helgen, har Arild fått in 17 påmeldinger til neste års cup. Som en ekstra gest er det også sendt ut en oppsummering til samtlige av årets deltakere med mulighet for å melde seg på til jubileumscupen for halv pris fortsatt. Men dette tilbudet gjelder kun i noen få dager framover, og har en gitt svarfrist. Deltakeravgiften i tilbudet er 300 kroner for aldersgruppene mellom 6 og 10 år, og 450 kroner for 11- og 12-åringene. Når tilbudet går ut, er altså deltakeravgiften det dobbelte.

 

Evaluering og kommende jubileum

– Hva er planene i nærmeste framtid da, Arild?

– Vi har nettopp sendt ut evalueringsskjemaer til alle som har en mellomlederliknende rolle i cupen, og allerede neste måned, i september, vil det bli avholdt et dobbelt møte: Evalueringsmøte 2019, og Oppstart Matrand Cup 2020.

Vellykket Matrand Cup 2019

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var