Vellykkede fotballskoler!

Full fart i Grue. Foto: Gjermund Holt

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Denne uken har det vært arrangert Tine fotballskole i både Grue og Kongsvinger. Det betyr full aktivitet for en rekke spillere og instruktører. På begge steder er både arrangører og deltakere veldig fornøyd med uka som har gått.

Vellykket fotballskole på Kongsvinger. Her er noen av gutta i kampsituasjon. Foto: kil.no
Vellykket fotballskole på Kongsvinger. Her er noen av gutta i kampsituasjon. Foto: kil.no

Kongsvinger

I underkant av 200 barn mellom 5 – 12 år deltok på fotballskolen på Kongsvinger.

Vi er veldig fornøyd med uka. Vi har vært heldig med været i år også. Fotballskolen startet med et kick off på søndag i forbindelse med A – kampen, og etter det har det vært 3 dager med mye fotball og moro forteller Erik Gusterud i KIL Toppfotball.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Instruktører på fotballskolen har vært spillere fra Kongsvingers A – lag, samt juniorspillere og noen fra damelaget. Dagene har inneholdt organiserte økter, lunsj og ble onsdag avsluttet med turneringsspill og diplomutdeling.

Spesielt A – spillerne er rollemodeller og store forbilder for deltakerne. Det er viktig for vår del at de er med å bidrar, og barna setter stor pris på at de deltar på øktene, spiser med dem og skriver autografer avslutter Gusterud.

Vellykket fotballskole for 100 barn i Grue! Foto: Gjermund Holt
Vellykket fotballskole for 100 barn i Grue! Foto: Gjermund Holt

Grue

Også på Kirkenær er man veldig fornøyd med den gjennomførte fotballskolen. 100 barn i alderen 7 – 14 år deltok, og dagene besto av mye aktivitet og humør.

Vi er strålende fornøyd. Værgudene var på vår side, og det har mye å si. I tillegg ønsker jeg å skryte spesielt av instruktørene fra juniorlaget og damene på kjøkkenet som ordnet fantastisk lunsj og mellommåltid hver dag forteller Rune Skasberg i Grue IL.

I tillegg synes vi det er ekstra moro når vi får deltakere fra andre klubber enn Grue. I år har vi også hatt deltakelse fra Ørn Horten, Oppegård, Dal, Ellingsrud og KIL!

Samtlige av deltakerne får gratis inngang på Grue A – lags seriekamp fredag 30. juni hjemme mot Ringsaker klokka 19.30, samt gratis is i pausen.

Fotball er samhold og glede! Glomdalsfotball gratulerer KIL og Grue med vel gjennomførte fotballskoler! Foto: Glomdalsfotball
Fotball er samhold og glede! Glomdalsfotball gratulerer KIL og Grue med vel gjennomførte fotballskoler! Foto: Glomdalsfotball

Ferie – men ikke fotballfri

Vi i glomdalsfotball gleder oss stort over å se så mange barn og unge kose seg på fotballskoler rundt om i distriktet. Fotballskolene er fantastiske tiltak for å stifte nye vennskap, og holde fotballformen ved like nå som de fleste lag har pause fra seriespillet.

Vi vil gratulere KIL og Grue med vel gjennomførte fotballskoler, og ønske alle våre lesere en videre god fotballsommer!

Vellykkede fotballskoler!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var