Veien til Ullevål for Grue J2006

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Jubelen ville ingen ende ta da Grues J2006 fikk vite at de hadde vunnet inngang til landslagets treningssamling på Ullevål stadion. Det ble en opplevelsesrik dag for de ti jentene. Med seg fra Ullevål fikk de både autografer, selfier og kjent på følelsen av å løfte en kongepokal.

 

Etter å ha samlet autografer fikk jentene lov til å løfte kongepokalen.

 

Spente og forventningsfulle

Det var helt tilfeldig at Kristin Steen, oppmann for Grue J2006 kom over en facebook-status fra Klubb Ullevål. Ved å legge inn en kommentar i kommentarfeltet ble hun med i trekningen av å overvære landslagets viktige treningsøkt i forkant av VM-kvalifiseringskampen mot Tjekkia. Premien ga laget også gratis inngangsbillett til kampen mot Tjekkia som spilles på Ullevål 10. juni. Det var ti veldig spente jenter og tre voksne som satte kursen inn mot Oslo og Ullevål mandag 5. juni.

 

Barnas dag

Jeg hadde egentlig glemt hele konkurransen jeg, forteller Kristin Steen. Overraskelsen var derfor stor da jeg en dag fikk e-post om at laget vårt hadde vunnet både billetter til kvalifiseringskampen og inngang til Barnas dag på Ullevål der landslagstroppen forberedte seg til kamp. Det ble en fantastisk opplevelse for både store og små, sier Kristin. Hele 700 fotballglade barn fikk se landslaget trene.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Selfier med forbildene

I løpet av den to timer lange treningsøkta fikk jentene se hvordan de store forbereder seg til kamp og hvilke detaljer de trente på. Spillerne stilte opp for barna slik at de fikk tatt selfier med forbildene sine. Som en av sponsorene stod Bama for servering av frukt, grønt og is.

 

En drømmedag

Dette var kjempegøyalt å få være med på sier et samstemt J2006-lag fra Grue. De er enige om at det blir enda morsommere å trene på de riktige tingene før kamp, slik de aller beste gjør.  Vel hjemme igjen i Grue er jentene ekstra motiverte. Praten om opplevelsene de hadde på Ullevål gikk høylytt da de rundet av fotballturen med en stopp på McDonalds på vei hjem. Ett av de desidert største høydepunktene på turen var å få løfte kongepokalen.

 

Treneren for jentelaget synes også dette var stor stas.  – Mange jenter drømmer om å bli gode fotballspillere – de har akkurat de samme drømmene som gutta. Derfor var det gøy å se hvordan jentene ivrig fulgte med på hva som skjedde ute på treningsfeltet.

 

 

 

Veien til Ullevål for Grue J2006

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var