Vant med sammensatt lag

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Vant med sammensatt lag
Foto: Privat

Av flere gode prestasjoner i helgens Matrand Cup er det verdt å nevne Grue G14 som vant med sammensatt lag i G14-klassen. Imponerende spill med mange på scoringslista, og mye spilletid for alle er hyggelig å ta med seg hjem til Grue.

Grue G14 eksisterer egentlig ikke da guttene i serien spiller på G16 og G13-laget til klubben. Trenerne i helgen, Morten Møller og Odd Foseid forteller:

Laget ble «skrapet sammen» av nåværende og tidligere spillere fra Grue. Grue har egentlig ikke G14 lag i år på grunn av mangel på spillere i denne årsklassen. Derfor er G14 spillerne enten flyttet opp til G16 eller ned til G13. Det var derfor artig å kunne stille med et G14 lag for denne turneringens skyld.

Lørdag var tid for gruppespill, og med tosifret antall scoringer i disse kampene var stemningen stor i Grue-leiren. Trenerteamet benyttet anledningen til å rullere på laget, og jubelen var høy da en av keeperne fikk spilletid i angrep med scoring som resultat.

Søndagens store utfordring kom i siste gruppespillskamp mot Eidskog.

Kampen mot Eidskog ble det en ordentlig slitekamp der vi til slutt vant 4-3. Denne kampen kostet en del og det var mange som ble «halvskadet», sier trener Møller.

Selve finalen endte med en solid 6-2 seier mot Lena/Lensbygda, og Gruegutta kunne slippe jubelen løs! I tillegg til gutta var det ei jente som også skal ha honnør for godt spill for gutta. Sandra Maslic imponerte på dette nivået og bidro sterkt til lagets gode prestasjoner i helgen.

Avslutningsvis skryter trenerne av de eldste spillerne som tar ansvar og løfter de yngre spillerne opp på et nytt nivå.

Disse spillerne er forbilder for de andre, noe som gjør at de yngste og uerfarne blir dratt opp på et nytt nivå. Dette gjør at laget som helhet fikk et kjempeløft og vi kan alle være kjempestolte av den innsatsen som ble lagt ned.

I tillegg er det sosiale viktig, og trenerteamet innrømmer lett at en slik turnering skaper samhold og gode minner.

Vant med sammensatt lag

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var