Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

– Det var stor sats, sier en av trenerne.

Nylig deltok KILs J15 lag i en turnering i Arvika. Jentene gjorde det veldig skarpt, og gikk like godt helt til tops i turneringen.

En av trenerne Bjørn Berg forteller at det ble høy stemning i troppen etter seieren.

KIL stilte med et mannskap som var jevnt og benyttet alle de 20 spillerne som var med.

– De er så jevne at det ikke spiller så stor rolle hvem vi bytter inn og ut, og vi benyttet alle i løpet av cupen. Når laget er jevnt om innsatsen er på topp så blir det bra, forteller treneren.

Han forteller også at det var godt nivå på turneringen.

Kvartfinale i uoffisielt NM

– Vi hadde motstand i alle kamper vil jeg si. I finalen møtte vi også et lag vi møter til daglig i serien, nemlig Fet i fra Fetsund, og de er bra. Nå har vi klådd de tre ganger på rad og det er vi fornøyd med.

I løpet av turneringen spilte laget fem kamper. Og gjorde ikke spesielle forberedelser før selve finalen.

– Vi bare slappet av hele dagen. Vi lå forholdsvis langt unna arenaområdet. Jenten sov der og var der, før vi dro for å spise. Deretter var det stadion og kamp.

Berg sier også at det er viktig med slike cuper og at det ikke bare er den sportslige delen som skal stå i fokus.

– Det sosiale med en slik turnering er veldig viktig. det er en gjeng med 20-21 spillere som går veldig godt sammen og de koste seg alle.

Jentene deltar i 11-er serien i Akershus med førstelaget sitt, mens de er med i Indre Østland fotballkrets med et lag i 7-er serien. I tillegg har de spilt seg til kvartfinale i Adidas Cup. Der møter de Nore Neset/Os den 1/9.

Treneren mener det kanskje er litt i meste laget av kamper.

– Vi spiller flere kamper enn vi trener, så det er nok litt i overkant. det positive er at de får spilt mye fotball i hvartfall, avslutter Bjørn Berg som er an av trenerne.

[slideshow_deploy id=’3285′]

 

Vant i Arvika

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var