Vaaler IF inviterer til «Drømmedager»

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Stian Aasen i Elverum fotball og Vaaler IF inviterer i fellesskap til fotballskole 9-10. juni.

Vaaler og Elverum fotball samarbeider om «Drømmedager»

9-10.juni inviterer Vaaler IF og Elverum fotball i samarbeid til «Drømmedager» på Våler stadion. Jenter og gutter i alderen 6-14 år skal gjennom to dager ledes og ha det moro med trenere og spillere fra Elverum fotball. – Lørdag kjører vi også et gratis trenerkurs med fokus på spillerutvikling, og det er åpent for trenere, tillitsvalgte og foreldre i hele Solør, sier Stian Aasen, som er trenerutvikler i Elverum fotball.

– Vi stiller med de beste trenerne vi har

Instruktørene fra Elverum fotball er blant annet hovedtrener for A-laget, Tore Fossum, og i tillegg kommer Stian Aasen, Anders Bronken og Milivoj Knezevic med flere. Alle spillerne fra Elverum fotball kommer også, i tillegg til noen spillere og trenere fra Vaaler IF.

– Dette blir ei fotballskole med kvalitet, så vi stiller med de beste trenerne vi har. Tore og jeg har UEFA A-lisens, mens resten har B-lisens. Elverum fotball ønsker å komme mer ut til klubbene, og da er det jo moro å ta turen til Våler, sier Våler-gutten Stian Aasen.

Håper å få til et tilsvarende samarbeid med andre også

Fotballskolen, eller «Drømmedager» som de kaller det, er et samarbeid mellom Vaaler og Elverum fotball.

– Vi ønsker å gi faglig påfyll til barn og ungdom i regionen, ved å bruke de beste trenerne. Det betyr noen trenere fra Vaaler og samtlige trenere fra Elverum fotball. Anders Bronken som er utviklingsansvarlig hos oss, er spesialist på de mellom 6 og 12 år og er utrolig dyktig! I tillegg til hele trenerapparat, skal samtlige spillere på A-laget være med og gjennomføre ei spillerøkt som det skal ose kvalitet av. Vi legger alle våre ressurser på fotballskola og håper så mange som mulig vil delta. Vi er glade for at vi har fått til dette samarbeidet med Vaaler og håper vi kan få til tilsvarende i andre klubber etter hvert, smiler Aasen.

Gratis trenerkurs

Lørdag fra klokka 12.00 er det også et gratis trenerkurs for trenere, tillitsvalgte og foreldre.

– Vi i Elverum fotball har vært igjennom en akademiklassifisering, det vil si at vi har lagd et program for fotballspillere fra 6-19 år. Hva de skal trene på i de forskjellige alderstrinnene, og det betyr at det ikke er tilfeldig hva en 7-åring gjør i Elverum fotball. Vår klassifisering har fått nasjonal toppscore, vi ble blant annet sammenlignet med Bodø/Glimt. Vår kunnskap ønsker vi å dele med de lokale klubbene, derfor har vi satt opp et gratis trenerkurs for alle som er interesserte. Det er Anders Bronken og jeg som skal ha kurset, og alle som deltar får tilgang til alle våre øvelser, hjemmeside og til prosjektet vi har.  Jeg håper mange benytter anledningen til å komme, og jeg vet i alle fall at det kommer mange fra Vaaler. Du trenger heller ikke delta på fotballskolen for være med på trenerkurset! forklarer Aasen.

Ekstra bonus for deltagerne

Ungene som deltar på fotballskolen, får også en ekstra bonus fra Elverum fotball.

– Alle deltagerne får gratis inngang til 2. divisjonskampen på Elverum stadion mot Fredrikstad! Fredrikstad har tidligere landslagstrener Per Mathias Høgmo som trener, og flere profilerte spillere. Det kommer garantert mye folk på kampen og vi håper mange fra fotballskolen vil være med og se på. Det hadde vært stor stas med ekstra tilskuere og da får de samtidig se hvordan vi i Elverum fotball jobber, fortsetter Aasen.

Ingen er perfekte, ei heller Elverum fotball og Stian Aasen.

– Vi ønsker selvfølgelig tilbakemeldinger på ting vi trenger å utvikle videre, smiler Stian Aasen.

Programmet for «Drømmedager»:

Lørdag:

Klokka 09.30-1000 Registrering av deltagere

Klokka 10.00-11.30 Fotballtrening – ballkontroll/1. touch/pasninger

Klokka 12.00-14.00 Trenerkurs med fokus på spillerutvikling

Klokka 16.00 Elverum fotball – Fredrikstad på Elverum stadion

Søndag:

Klokka 10.00-11.30 Trening med fokus på avslutninger

Klokka 11.30-12.00 Spise medbrakt mat – møte med A-spillere

Klokka 12.30-14.30 VM-turnering med A-spillere som trenere og dommere

Klokka 14.30-15.00 Konkurranser og premieutdeling

Påmeldingfristen er satt til 7. juni.

– Det koster 600 kroner pr deltager, og husk å ta med mat og drikke selv. Påmelding gjøres til min epost-adresse: stian@elverumfotball.no, avslutter Stian Aasen.

Vaaler IF inviterer til «Drømmedager»

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var