Vaaler/Flisa G16 fikk møte lag fra Tanzania

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Samarbeidslaget fra Åsnesalliansen, Vaaler/Flisa G16 hadde 14 gutter med på Norway Cup, som var godt fornøyd med å komme til B-sluttspillet. Onsdag morgen var imidlertid eventyret over da de tapte den første B-sluttspillkampen. Det viktigste er at vi har hatt det gøy på fotballbanen, sier Thomas Engebakken.

Spilte mot Tanzania

– Gutta var nok litt slitne og tunge i beina etter kampen tirsdag kveld. Med tidlig kamp onsdag ble det ikke mange timers restitusjon og hvile. Dermed endte det med tap i første «vinn-eller-forsvinn-kamp onsdag morgen, og hjemreise litt tidligere enn vi hadde håpet på, sier Thomas Engebakken.  Norway Cup har likevel vært en flott og gøyal opplevelse for hele laget. Det laget vi synes var artigst å spille mot var TSPS fra Tanzania. Det ble liksom litt landskamp over den og morsomt å få med ett poeng fra den kampen.

Etter 1-1-kampen mot TSPS fra Tanzania tok vi et felles lagbilde.

Fotball og sosialt

– Laget som reiste inn på Norway Cup besto av 14 spillere fra to ulike klubber som har spilt sammen denne sesongen, sier Thomas Engebakken. – Vi reiste på Norway Cup for å være sammen, spille fotball, se fotball og ha det gøy. Og gøy har vi definitivt hatt det. Vi har bodd fint på Hasle Løren sitt klubbanlegg med tilgang til alle fasiliteter. Dette anlegget har vi leid flere år på rad fordi vi trives så godt her. Og gutta har vært ivrige etter å se fotballkamper – spesielt jentekampene.

De første dagene var det veldig varmt, men vi var heldige fordi våre kamper ble spilt før lunsj, før sola og varmen fikk skikkelig tak.

Vi har hatt en sosial og fin tur, men sportslig er vi kanskje bitte litt skuffet, oppsummerer Thomas Engebakken. – Vi skulle gjerne spilt en kamp til.

Du vil kanskje også lese: Åsnesalliansen G14 til Dana Cup

Vaaler/Flisa G16 fikk møte lag fra Tanzania

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var