Unge lokale gutter til Ullevaal

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Unge lokale gutter til Ullevaal
Unge lokale gutter klare for cupfinale! Fra venstre Røer, Ovlien, Holter og Pålerud. Foto: Glomdalsfotball

Som de aller fleste er godt kjent med skal Kongsvinger spille cupfinale søndag 20. november. Dette er første gang i klubbens historie. Ekstra gledelig for alle lokale fotballsupportere er de lokale innslagene på Kils lag. Og det er en tøff oppgave de har i vente når Rosenborg står på motsatt banehalvdel.

 

First we take Berlin..

De siste forberedelsene inn mot cupfinalen gjøres denne uka i Berlin, noe gutta setter pris på. Her får de trent på naturgress, en stor fordel inn mot søndagen.

Den siste tiden har vært veldig hektisk, så det var godt å komme ned hit og få ting litt på avstand nå. Vi ser veldig fram til kampen forteller Harald Holter.

Sammen med Holter fra Grue, er også Adrian Ovlien fra Eidskog og de to tidligere Sanderspillerne Fredrik Pålerud og Christian Røer klare for finalefesten på Ullevaal. De gleder seg naturligvis stort til kampen, og et fullsatt Ullevaal.

Det å komme til finalen er utvilsomt den største opplevelsen hittil i karrieren. Det er vanskelig å forestille seg hvordan kampen blir, men jeg regner med det blir fantastisk sier Adrian.

Felles for alle de fire lokale guttene er at de er hardtarbeidende og målbevisste. For distriktet er det ekstra moro når vi også har med lokale spillere. Dette er nok en vellykket strategi av sjefen, Espen Nystuen.

Sammensveiset gjeng

Det er ikke bare i cupen Kongsvinger har levert godt i år. En sterk 5. plass i serien ga play – off kamp borte mot Sandnes – Ulf som endte i en 0 – 2 seier. Nå venter enten Jerv eller Mjøndalen, før det eventuelt blir en dobbeltkamp mot Stabæk. Vinneren der spiller Tippeliga i 2017.

En av årsakene til den sterke sesongen er nok samholdet og kameratskapet innad i gruppa.

Vi er en fin gjeng som kommer godt overens, og vi har jobbet hardt og målrettet helt siden opprykket var sikret i fjor høst! Vi har en spillestil som både er underholdende, og som har gitt gode resultater. Dette har utviklet både laget og enkeltspillere positivt mener Holter.

Lokale gutter med suksess er topp motivasjon for hele glomdalsfotballen. La oss håpe at dette er starten på en stor opptur for alle lokale lag med KIL i front!

Da gjenstår det å ønske gutta lykke til på søndag – vinnere er de uansett i våre øyne.

Unge lokale gutter til Ullevaal

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var