Ungdomsfotballen endelig i gang med kamper

I kampsituasjon

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Siden Norge ble stengt ned i mars har barne- og ungdomsfotballen drevet begrenset aktivitet. I helgen var startskuddet for en aktiv fotballhøst med fotballkamper!

1. august har vært datoen barne- og ungdomslagene har ventet på i lang tid. Da er det endelig tillatt med kamper igjen!

Allerede ved første mulighet har flere lag vært i aksjon. Vi har snakket med flere lokale trenere som har vært raskt ute av startblokka.

Solør-oppgjør

G14-lagene fra Grue og Flisa/Vaaler/Kjellmyra/Hof møttes til dyst på Kjellmyra. I sin første 11’er kamp for begge lag ble det en målrik og morsom forestilling for de fremmøtte.

Trener for samarbeidslaget i Åsnes og Våler, Marius Haug, oppsummerte kampen til Glomdalsfotball på denne måten:

-Kampen var bra sett under ett. Det var viktig for oss å få en kamp under beltet og det var en fin oppkjøringskamp. Gutta gir alt de har og de gjør som de får beskjed om. Nå handler det bare om å lære av feilene vi har gjort og gjøre noen finpuss taktisk.

-Gutta har gledet seg mye til å få spille kamper igjen. Det har vært en lang ventetid med mye om og men. Så det er godt at det endelig er åpent for litt fotball igjen, avslutter Marius Haug.

Søndagens Gruetrener, Kai Myrvang, var også positiv etter kampen:

-Vi er veldig fornøyde. Vi starter kampen litt slapt, men spiller oss bedre og bedre, sier vikarierende trener for Grue, Kai Myrvang.

-Vi skulle selvsagt ønsket oss flere mål, og færre baklengs, men sett under ett var dette veldig bra!

Du vil kanskje også lese: Grue J15 vant uhøytidelig og sosial fotballfemkamp

Målrikt mellom Grue og KIL J15

På Grue stadion møttes Grue og KIL J15 til dyst i lørdagens solstek.

-Det var godt å være i gang igjen med kamp. KIL var en god motstander, men jeg føler vi hever oss gradvis i kampen og vinner fortjent, sier Gruetrener Morten Møller.

-Vi har trent bra siden åpningen etter nedstengningen, og helga har vi brukt til å ha en treningshelg med overnatting i kafeteriaen i Gruehallen. Det sosiale er viktig for oss. Trives vi sammen, blir vi også bedre sammen på banen.

Vikarierende KIL-trener, Simen Aasvestad, var også fornøyd med sine jenter:

-Det var skikkelig gøy for jentene å få spille kamp igjen. Laget har trent godt gjennom våren, men det har vært etterlengtet å få øve litt på motspill. J14 og J15 er i år samlet som treningsgruppe og det var gøy å se flere fra J14 markere seg med godt spill og scoringer i denne kampen.

Det ble en målrik kamp mellom Grue og KIL J15

Åsnes G16 målte krefter mot interkretslag

Ambisiøse Åsnesgutter inviterte interkretslaget til Hamkam til treningskamp på Sundenga i Hof. Selv om oppgjøret endte med tap var trener Øyvind Damhaug fornøyd med sine gutter:

-Vi er fornøyd med mye i dag tross tap. Vi møter et meget solid HamKam lag som naturlig nok har bedre fysikk og tempo enn oss pga aldersdifferansen. HamKam G-16 spiller interkrets og er vant med et høyt tempo.

-Gutta våre viste en vanvittig løpsvilje og moral, men noen enkle feil straffet oss i første omgang.

God økt rent sportslig og ikke minst artig for både spillere, trenere og foreldre med kamp igjen. Det ble gjort opptelling på over 100 tilskuere på kampen! Ellers må jeg nevne at bana på Sundenga var strøken!

Åsnes G16 viste en vanvittig løpsvilje mot et meget solid HamKam
Ungdomsfotballen endelig i gang med kamper

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var