Ung trenerprofil – Magnus Rendalen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Magnus Rendalen
Kun 19 år gammel går han inn i sitt tredje år som trener for Grue G2004. Foto: Glomdalsfotball

Magnus Rendalen har ikke fylt 20 år enda, men har allerede opparbeidet seg god erfaring som trener i barnefotballen. Han skal den kommende sesongen ha ansvaret for Grues G13 lag, for tredje sesong på rad.

-Gøy å se utviklingen

– Hva liker du best med å være trener?

Jeg syns det er gøy å se utviklingen og treningsviljen til utøverne. I tillegg til å være en del av fotballmiljøet, se gleden til spillerne når de mestrer ting, og delta på cuper og andre sosiale sammenkomster forteller Rendalen.

Akademi og lag

I tillegg til å være trener for 2004 – årgangen, er Magnus med som trener for fotballakademiet i Grue hver mandag. Det betyr at mye av fritiden går med til å utvikle unge fotballspillere i Grue. Med fast jobb i barnehage er kombinasjonen barn og fotball noe han trives godt med, og de unge spillene i Grue verdsetter treneren høyt.

Jeg ønsker å lære bort det jeg selv har lært igjennom min egen fotballkarriere. Vi trener mye med ball, og fokuserer mye på pasningsøvelser og pasningsspill forteller unggutten.

Magnus Rendalen
Magnus veileder på akademiet til Grue IL Fotball. Foto: Glomdalsfotball

Vurderer trenerkurs

Selv om han bruker mye tid som trener i ung alder, har han ingen klare trenerambisjoner for fremtiden. Med en far som keepertrener for Grues A – lag, og mange års erfaring som trener, er det likevel ingen tvil om at genene for å bli en god trener er til stedet.

Jeg har ingen klare mål som trener i tiden fremover, men jeg har lyst til å ta noen trenerkurs. Utover det får jeg ta det som det kommer avslutter Magnus Rendalen.

Ung trenerprofil – Magnus Rendalen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var