Ukens kamp: KIL G13 – Eidskog G13

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Alt lå til rette for en tett og spennende kamp mellom KIL og Eidskog sine G13-lag. Begge lagene har slitt litt i serien, og for begge lagene var det viktig med en seier. Med perfekt ramme i Kongsvingers storstue, og med strålende kveldssol, lå alt til rette for underholdning på øverste hylle.

KIL G13 vant ukas kamp mot Eidskog G13.

‘Eidskog kom med et redusert lag, på grunn av skoleavslutning for en del av spillerne, men de som skulle spille var mer enn tent.

«Vi trenger en tre poenger i dag, og jeg har god tro på at vi klarer det. Er vi litt smarte og gode foran mål, så skal det være vanskelig å slå oss», sa dagens spiss Christoffer Bjørge.

[slideshow_deploy id=’15’]

Slapp første omgang

Lagene åpnet med labert spill, og kanskje spenningen over å spille på Gjemselund sin hovedbane, spilte litt inn. Uansett var det lite sjanser det første kvarteret, og begge lag så ut til å kontrollere kampen. Duellene var av det softe slaget, og dommeren hadde svært lite å gjøre.

KIL-dominans ender med to skåringer

Eidskog var gode på cornere og hadde et par farlige nikker uten at det ble resultater. Mot slutten av omgangen tok KIL over spillet, men de store sjansene uteble. Det ble til at KIL rotet det til for seg selv, og et slapt tilbakespill til keeper, endte med Eidskog-skåring. Noen minutter senere var Eidskog sin spiss frampå igjen, og 2-0 var et faktum til bortelaget før dommeren blåste til pause.

En god pauseprat

KIL-trener Simen Sæter fikk en god prat med gutta i pausen, og det skulle vise seg og gi resultater. Første angrep i andre omgang ender med mål, og KIL er i siget. Eidskog klarer ikke å reise seg etter den raske skåringen, og får en til i fleisen før det har gått 10 minutter ut i omgangen.

«VI ble enige om å trå til mer i dueller, være mer skjerpet og gjøre ting enkelt», var Simen Sætre sin kommentar om pausepraten. Den var uansett av det vellykkede slaget.

Kampen gikk i KIL sin favør

Mot slutten av kampen virket Eidskog slitne og de fikk til lite eget spill. Det kom noen skudd, men de helt store farlighetene uteble. I stedet banket KIL inn to fine mål til, og tok dermed en fortjent seier.

«Vi kjempet det vi kunne, men var ikke bedre i dag», var Tom Willy Kaldråstøyl sin kommentar etter kampen, og kunne tillegge at gutta kommer sterkere igjen til høsten.

 

Ukens kamp: KIL G13 – Eidskog G13

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var