Ukens kamp: Grue G11 – Brane/Brandval G11

Grue tok i mot Brane/Brandval G11 forrige uke.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I solskinnet, på en fin gressmatte ved Gruehallen lå forholdene til rette for en flott fotballkamp når Grue tok i mot Brane/Brandval G11. De fremmøtte tilskuerne skulle få servert en målrik og morsom forestilling.

Grue tok i mot Brane/Brandval G11 forrige uke.
Grue tok i mot Brane/Brandval G11 forrige uke. Foto: Glomdalsfotball

Allerede i løpet av kampens første minutter kom begge lag seg til hver sin store scoringsmulighet. Selv om ingen av sjansene endte med scoring viste begge lag fram godt angrepsspill. Videre utover i omgangen tok hjemmelaget kommandoen, og gikk til pause med en komfortabel 5 – 0 ledelse.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

Fine scoringer fra begge lag

Etter sidebytte viste begge lag fram både gode angrep og flotte scoringer. Det er ingen tvil om at det gror godt i begge disse klubbene, og at mange spillere har en fin fotballtid foran seg.

Kampen endte til slutt 10 – 2 i favør Grue. Botelaget kom til flere gode målsjanser i 2. omgang, og kunne fort ha scoret flere mål. Gode prestasjoner av Grues keeper hindret flere scoringer til gultrøyene.

 

Brane/Brandval G11 med sjanse på corner. Foto: Glomdalsfotball
Brane/Brandval G11 med sjanse på corner. Foto: Glomdalsfotball

«Morsomt når vi lykkes sammen»

Flere av Grue – spillerne var naturligvis fornøyd med seier og prestasjon etter kampslutt. Gutta trekker fram samspillet og arbridsinnsatsen som legges ned for hverandre som nøkkelfaktorene til at de lykkes så godt.

«Det er morsomt når vi lykkes sammen, og greier å spille med hverandre. Det er det som er det beste med fotball» uttaler flere av spillerne etter kampslutt.

 

God innsats av begge lag og dommer

Til tross for at sifrene ble forholdsvis store viste begge lag upåklagelig innsats gjennom hele kampen. Også dommeren må trekkes frem, og roses i etterkant av kampen. Vi håper høstsesongen gir flere slike gode fotballkamper.

Ukens kamp: Grue G11 – Brane/Brandval G11

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var