Ukens kamp: Brane G15 – Stange G15

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Brane G15 spiller i 2. divisjon avd. 02 og må ofte reise langt når de skal spille seriekamper. Det må også Grue og KIL som er de to andre lokale lagene i denne serien. Søndag spilte Brane G15 på hjemmebane og vant 4-2 over Stange G15.

Brane G15 ønsket Stange G15 velkommen til Braneplassen på Roverud denne søndagen.

Foruten de tre lokale lagene består serien av lag fra Nes/Ringsaker, Moelven, Ottestad, Storhamar, Elverum, Rendalen og Stange.  Lagene må ofte spille kampene sine på helger.  På søndag spilte Brane-gutta på hjemmebane mot Stange.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Etter en litt tung start på høstsesongen, med to tap på rappen var gutta sultne på en seier igjen. I dag ville de gi alt for en opptur. Vi skal gjøre vårt aller beste for å vinne i dag hørte vi gutta si før dommeren blåste kampen i gang.

Forsiktig 1. omgang

Stange var et lag Brane ikke hadde møtt tidligere i år. Strategien så derfor ut til å være å forsvare seg godt i åpningsminuttene til de visste hvor de hadde motstanderen. Et stykke ut i førsteomgangen fikk Stange straffe og gikk opp i ledelse. Gutta så ut til å bli mer tent etter at Stange gikk opp i 1-0 og spilte seg høyere opp på banen. Det førte til to store målsjanser. Til pause var stillingen fortsatt 1-0 til Stange.

Et godt gjennomspill førte til en av førsteomgangens største målsjanser for Brane.

Pausebeskjed: Spill hverandre gode!

I pausa var budskapet fra Branes trenerbenk at dette har vi god mulighet til å vinne – stå på gutter – gå mot mål – spill hverandre gode og fyr av.

Offensiv og underholdende 2. omgang

Det var et helt annet Brane-lag som kom utpå banen i 2. omgang. De satte opp et forrykende tempo og overrasket motstanderen med et mye mer offensivt spill enn før pause. Brane utlignet kjappt til 1-1. Men Stange kom tilbake og scoret sitt andre og hjemmelaget lå igjen under, men svarte umiddelbart. Laget presset oppover mot motstanderens halvdel og satte ballen i mål og stillingen var 2-2 før de kort tid etterpå gikk opp i ledelse 3-2. Få minutter før kampen ble blåst av scoret Brane sitt fjerde og vant kampen 4-2. Andrian Nilsson og Nataniel Grønnerud scoret to mål hver.

Alene med keeper scoret Nataniel Grønnerud sitt andre mål i kampen.
Adrian Nilsson scorer sitt andre mål i kampen.

En skikkelig arbeidsseier

Gutta, og lagets eneste jente – Ronja Bråten – er enige etter kampen om at dette var en skikkelig god opptur.

Når vi spiller slik vi gjorde i dag, og spesielt 2. omgangen vår hvor vi greier å spille hverandre gode – ja da er fotball skikkelig morsomt. Nå vet vi at vi kan og skal spille på dagens erfaringer i de neste kampene.

 

Ukens kamp: Brane G15 – Stange G15

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var