Turbofremming er barnetrener

Lars Erik Fremming er pappatrener

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Lars Erik Fremming er pappatrener
Lars Erik trener KIL J10. Her fra treningsøkt på Skansesletta.

– Dette gikk så bra, jenter, at nå skal vi prøve litt mer avansert. Nå skal Patrick og jeg vise hvordan vi gjør dette.

Sammen med medtrener Patrick Holtet demonstrerer Lars Erik Fremming innlegg foran mål med direkte avslutning. Til stor fornøyelse for jentene i KIL J10 går det første skuddet i tverrliggeren.

– Kom igjen, jenter. Dere er så flinke at dette får dere til, heier trenerne.

 

Fotballfaglig kompetanse

Det er massevis av fotballfaglig kompetanse i trenerteamet til KIL J10. Både Patrick Holtet og Lars Erik Fremming har lang fartstid i toppfotballen, og begge spilte blant annet en rekke sesonger for A-laget til Kongsvinger. Turbofremming, som han ble kalt på Gjemselund, har også mange års erfaring som spillende trener for både Eidskog og Grue. I det siste har han ved flere anledninger forsøkt å legge fotballskoene på hylla, men trekker fortsatt på seg den grønne trøya til Sander IL.

– Det er ikke så lett å slutte med noe man er glad i, smiler Fremming.

 

Du vil kanskje lese: KIL J13 er strålende små damer

Lars Erik Fremming er pappatrener
Turbofremming coacher i velkjent stil.

Fortsatt i feriemodus

Hver mandag og onsdag møtes jentene i KIL J10 til trening på Skansesletta. Vanligvis er de fler enn 20, men akkurat denne onsdagen, som er den siste før skolen begynner igjen, er det bare ni unge jenter i solskinnet på sletta.

– Gruppa er sikkert fortsatt i feriemodus, mener trenerne.

Men stemningen er stor ute på banen. Smilet og latteren sitter løst, og tempo og innsatsvilje er det ingenting å si på. Det er tydelig at jentene trives og har det gøy.

– Trivselen er det aller viktigste. Vi bruker ball hele tiden, og passer på å ha det gøy. En må lære å krabbe før en kan lære å gå, sier Fremming.

 

Givende og inspirerende

Lars Erik Fremming har trent disse jentene siden de begynte å spille fotball, og synes det er minst like morsomt å være barnetrener som å drive med aktiv idrett selv. Han har en datter som spiller på laget, og synes det er givende og inspirerende å følge med på det hun og lagvenninnene driver med.

Men hvordan får han tid til alt?

– Det har aldri vært noe tema, egentlig. Så lenge ungene synes det er morsomt, så tar en seg tid og stiller opp så godt man kan. Det er vel helt naturlig, er det ikke?

Turbofremming er barnetrener

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var