Trolig seriemester

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Med to solide kamper mot henholdsvis Harestua på Fredag, der de vant 5-2 og mot Raufoss 2 på søndag, ble det tabelltopp på Eidskogs G19 lag. Selv om det fortsatt er ett lag som kan komme opp i samme poengsum, tror ikke trener Frode Delviken at gullet glipper.

– Oddsen for at Otta vinner med 21 mål i den siste kampen er veldig liten, så vi går ut i fra at dette går veien, sier han til Glomdalsfotball.no

Med seier i en jevn 1. divisjon, skulle man tro at laget hadde vært sultent på nivået over.

– Vi vurderte å spille i eliten denne høsten, men da ville vi møtt bare lag i fra Oppland. De hadde det blitt mange og lange reiser, sier treneren, som er meget fornøyd med høstsesongen.

Holder det gående gjennom vinteren

– Vi har bare tapt en kamp mot Otta, men da hadde vi bare ni spillere. Ellers har det vært veldig bra, og sesongen totalt har også vært bra, forteller Delviken.

Nå som sesongen er over for gutta, så betyr det ikke at alle tar helt fri.

– Mange av gutta spiller futsal og vi har vunnet vår avdeling to år på rad. Det betyr at vi har litt å forsvare der også. også skal vi jo ha en avslutningsfest i november da, sier treneren.

Han forteller også at mange av spillerne er i en slik alder at de også kan være med neste år, men noen vil nok velge noe annet.

– Vi har en del spillere som er juniorer også neste sesong, men mange vil nok spille for A-laget til Eidskog. Neste sommer håper vi å kunne velge oss ut en cup, og som vi satser skikkelig på, avslutter trener Frode Delviken.

 

Trolig seriemester

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var