Trofast samarbeid gjennom flere generasjoner

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grue Sparebank
Grue Sparebank med markedssjef Hallgeir Sletten har bidratt til fotballglede i Grue gjennom flere generasjoner. Foto: Glomdalsfotball

SPONSET INNHOLD

For Grue Sparebank er det aller viktigste å sikre et godt breddetilbud i fotballmiljøet i Grue.

Helt siden 70-tallet har samarbeidet mellom Grue IL Fotball og Grue Sparebank stått sterkt, og flere nasjonale fotballprofiler oppigjennom har sine røtter i fra Grue.

 

Trofast uansett nivå på A-laget

Men uansett hvor mange fotballpersonligheter som har vokst fram, eller i hvilken divisjon A-laget måtte befinne seg i, så er Grue Sparebank en trofast partner spesielt med tanke på bredden og tilbudet til barn og unge.

Førstegangsmøtet med fotballen skal være så rimelig og så bra som mulig, slik at barn og foreldre ikke skal oppleve en kostnad som gjør det umulig å være med, sier Hallgeir Sletten, markedssjef i Grue Sparebank.

Som lokalbank uten aksjeeiere som forlanger avkastning, kan han fortelle at samtlige kunder indirekte er med og støtter opp om både lokalfotballen og lokalidretten generelt med alle engasjementene som banken har.

De midlene vi gir til lokalsamfunnet, de skal gi trivsel og bolyst og dette skal ligge i bunn for å kunne bo i vårt distrikt. Som lokalbank må vi være med å støtte oppunder der det legges ned tusenvis av dugnadstimer, slik at man skal ha noe annet enn å måtte tenke på loddsalg og kakebasarer, sier Sletten.

 

Fotballeder svært takknemlig

For Grue Fotball er samarbeidet med banken avgjørende for å holde tilbudet i gang, og de er svært takknemlige for engasjementet og interessen fra Sletten og hans kolleger.

Sponsorer blir stadig vanskeligere å få tak i, men hos Grue Sparebank så føler vi at døra står åpen, og det hjelper oss til både drift og andre prosjekter, sier Brede Bredesen Opset, leder i Grue IL Fotball.

 

De er selvfølgelige veldige viktige for oss og uten tvil den største vi har. For vår økonomi så er det betydelige beløp som hjelper oss, legger han til.

 

Viktig med god profilering

Driften av anlegget er en stor utgiftspost, og når det skal skiftes ut drakter og andre profileringseffekter, så er selvfølgelig Grue Sparebank med på laget.

Ved siden av vår egen logo, så skal Grue Sparebank profileres. For det er viktig at det ser bra ut når vi er rundt omkring og skal vise fram logoene våre, sier Opset.

Grue Sparebank er glad for det store fotballengasjementet i lokalsamfunnet, og at det også finnes et godt A-lagstilbud når de yngre vokser opp. Men hvorvidt A-laget er i 2.-, 3.- eller 4.-divisjon er ikke den viktigste faktoren for lokalbanken.

Vi synes selvfølgelig det er innmari bra med gode resultater hos toppen, og vi synes oftere i avisa når Grue-fotballen gjør det bra, men det aller viktigste er at vi er der for barn og unge og kan være med å sikre et godt tilbud til dem, understreker markedssjef Sletten.

 

Trofast samarbeid gjennom flere generasjoner

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var