TRENT AV HELTENE

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

[slideshow_deploy id=’15’]

Det var ingen tvil om at spillerne koste seg i dalen da selveste KIL Toppfotball kom på besøk. Koste seg det gjorde også Obos-liga lagets Kaptein Adem Güven.

– Det er hyggelig å komme ut å vise seg fram, og vi skal ikke glemme at vi er med dem også. Det sa Güven under en pause i treningen.

Adem forteller også at økta han ledet  gikk på førstetouch, noe han fortalte var det vktigste i fotball. Han har tidligere trent gutter på 15-16 år i Kongsvinger, men er usikker på om han har en trener i magen. Hn lot seg imponere av ferdighetene på spillerne i Nord-Odal.

– Ja det gjør jeg. Her kan det fort være noe fremtidige KIL spillere, eller enda større ut av dette, fortsette han.

Mathias Johnsrud Heiberg og Tobias Østmoen i fra Nord-Odal G10, som er avbildet her sammen med Güven sytes det var stas å trene med stjerna.

– Han er en kjempeflink trener, han er bare helt konge. Vi har øvd på pasninger og det å skyte på mål. Det har vært mye kulere enn det vi trudde på forhånd, vi trodde ikke at vi kom til å få Adem Güven. Det er som regel de største som får spissene, og vi trodde at G15/16 kom til å få han, sier de to til Radio Kongsvinger.

Foto med tilatelse i fra Radio Kongsvinger.

TRENT AV HELTENE

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var