Treningsvillige jenter i Våler J14

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

De fleste av fotballjentene i Våler J14 er opptatt med håndball for tiden. Derfor er ikke trener Magnus Moen bekymret for treningsgrunnlaget selv om sesongoppkjøringen ikke er i gang enda.

– I fjor startet vi opp så smått med fotballtrening i slutten av februar, og jeg regner med at det blir noe sånt i år også, sier treneren, som selv spiller for herrelaget til Våler ved siden av studiene på Hamar Lærerhøgskole.

Viktigste er trivsel

Fjorårssesongen gikk over all forventning for de spreke 05- og 06- jentene fra Våler. Men selv om laget havnet godt opp på den øvre delen av tabellen i fjor, er det ikke de sportslige resultatene som teller mest for Moen og jentene hans.

– Det viktigste er at alle skal ha det gøy. For meg som trener er det å se at jentene trives med fotballen det som teller mest. Og så er det motiverende å se progresjonen jentene og laget har gjennom sesongen, sier Magnus Moen.

Du vil kanskje også lese: Åsnesalliansen G14 med solid sesong

Nierlag

Han er ikke helt sikker på hvor mange av jentene som blir med på årets sesong. Det som er sikkert, er at en har gitt seg og at det er et par som teller på knappene. Men klubben har meldt på et nier-lag til seriespillet, og Magnus Moen regner med at det er minst 12 jenter som stiller til sesongens første trening.

Treningsvillige jenter i Våler J14

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var