Tradisjonsrik julecup på 21.året

KIL Fotball Julecup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
KIL Fotball Julecup
Tradisjonsrike julecupen til KIL Fotball arrangeres i år 14. desember. Her fra fjorårets cup. Foto: KIL Fotball

Konstituert leder i KIL Fotball, Geir Magne Andersen, ser fram til årets julecup. Den går av stabelen lørdag 14. desember, og det er allerede meldt på 24 lag med barn født mellom 2006 og 2013.

Vi er avhengige av bidrag for å opprettholde tilbudet. Kan du eller din arbeidsgiver bidra? Klikk her for mer informasjon.

 

Lange tradisjoner

Julecupen har lange tradisjoner. I fjor hadde cupen 20 årsjubileum.

– En event som har blitt gjentatt så mange ganger må da vitne om at det er et vellykket arrangement?

Som arrangementsansvarlig for dette for åttende året på rad, synes Geir Magne at han begynner «å bli dreven», selv om jeg må hale det utav ham. Han strekker seg til følgende:

– Vi får ofte ros for god gjennomføring. Det er jo mange involvert. Invitasjoner går ut gjennom cupsystemet allerede rett etter høstferien, slik at vi når ut til alle i god tid. Innbydelsen sendes ut til alle lag i aktuelle aldersklasser tilknyttet NFF Indre Østland, Oslo og Akershus, samt til lag i Värmlandsområdet. I tillegg følger vi opp direkte. Nødvendig informasjon ligger også ute på vår Facebookside. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å ha kort tid mellom kampene, at alt er komprimert og foregår uten for mye venting.

KIL Fotball Julecup
Julecupen samler mange lag fra Hedmark og Romerike. I fjor deltok over 60 lag inne i storhallen.

Godt og varmt på nytt kunstgress

– Det må være deilig å spille innendørs når snøen laver ned, og kulda biter?

– Ja, cupen går jo i Kongsvingerhallen. Der er det både varmt og behagelig. Og i år får barna i tillegg gleden av å spille på helt nytt kunstgressunderlag.

Alle lag spiller minimum tre kamper, og premieutdeling foregår umiddelbart etter lagets siste kamp. Det er lik premiering i alle klasser. Kampoppsettet sendes ut på epost cirka en uke før cupen starter.

 

KIL Fotball Julecup
Premiering er en viktig del av julecupen. Her er et lag fra Nord-Odal fra fjorårets julecup. Foto: KIL Fotball

Nissestreker

Seksåringslagene betaler drøye fem hundre kroner for å være med, og lagene med spillere fra syv til tretten år betaler bortimot det dobbelte. Fristen for å melde på lag til Julecupen går ut 24. november. Men erfaringsmessig kan opptil flere klasser bli fulltegnet, så det sikreste er å melde seg på i god tid!

I forbindelse med cupen er det også salg og gode tilbud fra både kiosker og salgsboder. På KIL’s fotball sin nettside finner du alt fra turneringsinformasjon og baneoversikt til reglement og kart over parkeringsmuligheter.

– Er det noen på julecupen som spiller i nissedrakt?

– Det er ikke det, ler Geir Magne, men takk for godt innspill. Kanskje jeg skal få dommerne til å dømme i nisseluer i år…?

 

Informasjonsside for julecupen finner du ved å klikke her.

Tradisjonsrik julecup på 21.året

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var