Torsdag er fortsatt målet

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

KILs G14 lag vant den første sluttspillkampen onsdag, og er klare for sin 16-dels finale onsdag kveld. Målet er fotsatt å fortsatt være med når man kommer til torsdagen.

Med to seiere og ett tap i de innledende rundene er KILs G14 lag klare for det gjeveste sluttspillet i verdens største fotball turnering. Trener Simen Sætre forteller at Norway Cup har vært et mål for laget hele sesongen.

– Vi har jo trent for dette i hele år, og det er så klart et stort mål for oss å være med på dette. Vi håper at vi skal få matche oss imot god motstand og det gjør vi nå som vi skal spille A-sluttspill, forklarer han.

Han sier også at veien mot a-sluttspill ble litt mer kronglete enn den burde ha vært.

– Vi holdt på å tulle det litt til i går da vi tapte mot Sædalen 2, så vi måtte vinne i dag for å gå videre. Vi bant 3-0 og hadde god kontroll, så avansementet var aldri i fare, forteller treneren.

I 32-dels finalen ventet Røa. Det er en motstander som Sætre kjente lite til.

– Jeg har ikke sett dem, og de har heller ikke vært med i noen serie i Oslo så vidt jeg vet. Derfor er det vanskelig å vite hva som møter oss. Det vi vet er at de har vunnet en kamp og tapt to i innledningen. De gikk videre på målforskjell, så det bør være mulig for oss å ta oss videre, men det er vanskelig å vite hva Oslo-lagene stiller med, sier Sætre.

Målet for laget er å vinne to kamper til.

– Vi har et håp om å komme til torsdagen. Da synes vi at vi har kommet langt. Da må vi starte med å vinne den første kampen onsdag, og forhåpentlig vis den andre også. Kommer vi først til torsdagen får vi se hvor langt det rekker, avsluttet KIL-treneren før kampen.

Kampen mot Røa endte med 6-0 til KIL og 16-dels finalen spilles mot Kjelsås klokken 20 onsdag kveld.

[slideshow_deploy id=’3285′]

Torsdag er fortsatt målet

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var