Denne uka er det TINE fotballskole i Kongsvinger og Grue

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Fra i dag, mandag 26. juni og frem til onsdag er det full aktivitet på gressmattene i Grue og på Gjemselund i Kongsvinger. TINEs fotballskole-arrangement er populære – det viser påmeldingene til årets fotballskoler. Selv om ikke alle fristene er ute ennå har de som allerede har gjennomført, eller skal gjennomføre nå i slutten av juni, økning i antall deltakere.

Felles oppvarming på Grues fotballskole i 2016.

 

Den første av årets fotballskoler i distriktet ble arrangert i Nord-Odal nylig med hele 136 deltakere. En oppsummering fra fotballskolen i Nord-Odal kan du lese om her. Denne uka er det Kongsvinger og Grue som står for tur.  Kongsvinger har sin skole 25.-28. juni, og Grue 26.-28. juni.

[slideshow_deploy id=’15’]

Fotballskolene i Eidskog og på Flisa kommer i august

Fotballskolene i Eidskog og på Flisa er henholdsvis 7.-10. august og 11.-13. august, så her har man ennå mulighet til å melde seg på. Påmeldingsfristen for Eidskog er 20. juli og for Flisa 31. juli.

Møteplass og øvelse og mestring

For noen er det første gang de deltar på en fotballskole. For dem er det ekstra spennende. For andre ivrige fotballjenter og -gutter er arrangementet blitt årets treningshappening og møteplass for øvelse og mestring med ballen. Alle deltakere møter forventningsfulle og litt spente. Men det går fort over. Alle deltakere og trenere får T-skjorte til TINE Fotballskole. Deltakerne får også en tøff ryggsekk og TINE-produkter under fotballskolen.

Kongsvinger Toppfotball IL: 25.-28. juni

I skrivende stund er antall deltakere på KILs fotballskole 190 barn. At dette er et populært tiltak er det ingen tvil om – flere og flere vil være med, sier Erik Gusterud. Alt er klart og vi gleder oss til å ta imot ivrige fotballbarn. Både A-lagsspillere og juniorspillere er engasjert i fotballskolen. Det er noe de forplikter seg til når de spiller for KIL og noe alle mer enn gjerne er med på. I tillegg har vi frivillige på kjøkkenet som gjør en utrolig god jobb.  Selv om tidligere års avviklinger har vært en suksess ser vi alltid etter ting vi kan forbedre oss på. I år vil vi forsøke å få en enda mer systematisert kampavvikling på fotballskolens siste dag. Vi håper selvfølgelig at mange familier kommer for å se hvor gøy barna har det.

Grue IL: 26.-28. juni

Rune Skasberg

Gjennom de tre dagene i Grue har Rune Skasberg med seg rundt 30 frivillige. – Vi gleder oss til årets fotballdager hvor barna får leke seg gjennom fotballøvelser, sier Rune. Også i år har vi hentet våre instruktører fra A- og juniorlaget.  I tillegg har vi to damer på kjøkkenet. Gode tilbakemeldinger de siste årene gjør at vi ikke gjør store endringer i programmet. Vi bygger videre på tidligere års suksessoppskrift.

Vi i arrangementskomiteen oppfordrer alle som har mulighet disse dagene til å komme innom å se på, sier Rune. Det er utrolig morsomt å se hvordan barna ser opp til og knytter bånd til sine instruktører. Kom innom og opplev den ekte fotballgleden som vises disse dagene.

Glomdalsfotball.no kommer tilbake til arrangementene i Eidskog og Flisa litt nærmere avspark.

Denne uka er det TINE fotballskole i Kongsvinger og Grue

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var