TINEs fotballskole i Nord-Odal

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nord-Odal IL gjennomførte Tine Fotballskole for hele 136 deltakere! Foto: Glomdalsfotball/Arkiv

Forrige helg ble TINEs fotballskole bokstavelig talt sparket i gang i glåmdalsdistriktet. Nord-Odal var først på ballen.

Forrige helg arrangerte fotballgruppa i Nord-Odal idrettslag fotballskole for 136 barn. En ny dimensjon Nord-Odal begynte med i fjor var å invitere siste års barnehagebarn.

Det anbefaler jeg alle andre å åpne for også, sier Ronny Østmoen.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

God oppslutning og fantastisk dugnadsinnsats

Vi er veldig godt fornøyd med både oppslutningen og gjennomføringen, sier styrelederen i fotballgruppa, Ronny Østmoen. Hele styret har gjort en kjempejobb i å engasjere og få med frivillige. I alt har et tredvetalls gode hjelpere gjort en fantastisk jobb før og under TINE-arrangementet. Det er andre året at Nord-Odal idrettslag arrangerer fotballskolen for et samlet fotballmiljø i Nord-Odal.

Hele lørdagen og søndagen var det fotballen som var i fokus på idrettsanlegget på Prestberget. I alt 136 barn i alderen 1.-7. klasse møtte forventningsfulle opp lørdag formiddag. Dette er veldig bra oppslutning, sier Ronny.

Ivrige, smilende og glade barn

Hele 20 6-åringer fra siste års barnehagekull var påmeldt til fotballskolen i år. Vi hadde de minste med i fjor også, men ikke så mange. Fra i fjor visste vi at de er minst like interessert i fotball som 1.-klassingene.

Gjennom hele helgen opplevde vi bare ivrige, smilende og glade barn fra morgen til kveld. Vi må rette en stor takk til alle våre rundt 20 trygge, rolige og superflinke instruktører. For noen deltakere var dette første gang på fotballskole. Med mange nye og kanskje også ukjente barn på laget er det ekstra viktig å ta vare på og se alle. Vi må også takke de største barna for hvordan de tok imot de minste.

Øvelse, mat og drikke

Lørdagen la vi opp til å være øvelsesrettet med å trene på spesielle ting. Søndag delte vi deltakerne opp i lag og spilte treningskamper. For å gjøre det enkelt for foreldrene serverte vi lunsj til deltakerne i tillegg til at vi vi la inn flere fruktpauser. På søndag hadde vi i legg grillmat.

Introdusér 6-åringene

Vår erfaring og oppfordring etter fotballskolen er å også introdusere 6-åringene. De to årene vi har gjort det har vist at mange vil begynne fotball-leken allerede da. De synes jo selv de er blitt store nok da de skal begynne på skolen til høsten.

Offisiell åpning av kunstgressbane

Rett etter at fotballskolen var ferdig på søndagen var det offisiell åpning av den nye kunstgressbanen. Vi gleder oss til resten av fotballsesongen – den har jo nesten nettopp startet.

TINEs fotballskole i Nord-Odal

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var