TINE Fotballskole på Flisa – moro for alle

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Deltakerne på årets TINE Fotballskole har hatt en morsom og lærerik helg på Flisa.

Mange av deltakerne på årets TINE Fotballskole på Flisa har gledet seg hele sommeren til denne helgen. Fotballskolen er noe helt spesielt for fotballglade barn og unge. Deltakerne knytter nye vennskap, lærer av hverandre og ikke minst av våre dyktige instruktører, sier Tore Huuse Øwre i Flisa Allianseidrettslag.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Gjennom hele denne helgen har over 60 barn vært samlet på SolørRadioen Arena på Flisa. Der har de fått trene på det de liker aller best av fritidsaktiviteter – nemlig fotball.

Tore Huuse Øwre var selv instruktør på fotballskolen på Flisa.

På fotballskolen har deltakerne fått utvikle sine fotballferdigheter samtidig som spillet, leken og samværet har stått i sentrum. Med andre ord – ei helg med fokus på trening, trivsel og læring. Stemningen har vært på topp og vi har bare sett glade, ivrige og stolte barn med gode holdninger, sier Øwre.

6-7-åringene startet treningen først på lørdag, mens de som er 8 år og eldre også fikk ei treningsøkt på fredag kveld. – Målet er å gi fotballglade barn mellom 6 og 14 år mestringsfølelse og glede, men også noen utfordringer, sier Øwre.

Vi ga barna utfordringer som de løste på en mesterlig måte. Det er så gøy å se hvordan spillerne vokser på å løse utfordringer.

Inspirerende helg for store og små

Jeg vil også få gi honnør til alle som har bidratt i helga. Opplegget med Tine fotballskole er veldig bra. Vi har hatt med oss mange dyktige og inspirerende instruktører fra Flisa fotball, i tillegg til våre egne trenere i Flisa AIL. På de tre dagene med mange økter og god veiledning har vi sett stor framgang, spesielt på de yngste spillerne. Det er inspirerende for instruktørene også å se slik fotballglede og god utvikling.

I tillegg har hele fotballstyret, og flere frivillige bistått med servering av lunsj og mellommåltider med oppskjært frukt.

Det har vært ei knallhelg for små og store. Det var spesielt hyggelig at spillere fra både Vaaler IF og Grue IL deltok. Det kommer til å bli mer samarbeid i Solør i tida som kommer. Sammen klarer vi å gi enda bedre tilbud til barna og ungdommene i Solør. Vi gleder oss til tida som kommer, sier Øwre.

På TINE Fotballskole øves det på mange ferdigheter, blant annet å skyte mot mål.

 

TINE Fotballskole på Flisa – moro for alle

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var