TINE Fotballskole i Eidskog og på Flisa

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
(Foto: Pixabay)

Like over helgen blir det yrende fotballglede og moro i Eidskog da TINE Fotballskole sparkes i gang der. Mandag 7. august starter fotballmoroa i Eidskog. På Flisa er de i gang fredag 11. august.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Vi gleder oss og er forventningsfulle til årets fotballskole, sier Terje Granheim i Eidskog Fotball. TINE Fotballskole er blitt en fin tradisjon her i Eidskog. Vi har vært med i alle de 20 årene TINE Fotballskole har vært et tilbud og interessen har alltid vært stor. Deltakerantallet ligger på rundt 80 barn hvert år. I år er det påmeldt 84 barn.

Det er alltid god stemning under fotballskolen. Foreldre, besteforeldre og mange andre tilskuere kommer og heier.

Magnor idrettsplass er stedet

Vi har mange fine gressmatter i Eidskog men fotballskolen har vi på Magnor idrettsplass. Vi har valgt å ha litt kortere fotballøkter og fotballskolen går derfor over fire ettermiddager, fra kl. 17:30 til 19:00.

Spennende besøk fra NFF

Mandag kveld får vi også besøk av tidligere landslagskeeper og utenlandsproff Frode Grodås  fra NFF – det tror jeg mange vil synes er spennende.

15 frivillige hver ettermiddag

Instruktørene våre har vi hentet fra herre-, dame- og juniorlagene i Eidskog Fotball. Rundt 15 frivillige har vi med oss hver ettermiddag.  Vi avslutter fotballskolen torsdag ettermiddag med grilling.

Jeg har samtidig lyst til å takke og berømme foreldre og foresatte som alltid er flinke til å være med å se sine fotballglade unge i aksjon. Det er gøy, både for oss som arrangerer og for utøverne, med gode supportere som kommer og heier frem hver eneste deltaker.

 

Glomdalsfotball.no kommer tilbake til fotballskolen på Flisa da den åpner fredag 11. august.

TINE Fotballskole i Eidskog og på Flisa

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var