Tapte semifinalen i Talentcup på straffer

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
IMPONERTE: Åsnesalliansen G15 kom til semifinalen i Talentcup på Hamar.

Åsnesalliansen G15 deltok i helga på HamKam Talentcup og møtte i gruppespillet Heming, Stoppen og Loddefjord.

2 seire og 1 tap i gruppespillet

Trener Geir Arne Valby forteller dette om gruppespillet:

– Vi møtte Heming i første kamp og slet de 10 første minuttene med å komme igang. Så fikk vi et mål etter et frispark og plutselig begynte vi å spille ball og da hang de ikke med. Vi gjorde 2 mål til i første omgang. 2 omgang var så som så,men vi gjorde 2 mål til og de et – så vi vant 5-1 til slutt. Neste kamp var mot Stoppen og det var en kamp vi tapte fortjent 2-0. Vi hang ikke med på tempo og beina orket ikke å henge med heller. Den siste kampen i gruppespillet var mot Loddefjord. Det var en kamp som var jevn helt til vi fikk 1-0 og da vi fikk 2-0 og 3-0 så ga de opp og vi fikk en enkel kamp etter det. Det endte med seier 3-0 og vi var klare for kvartfinale, sier Valby.

Kvartfinale mot Frigg

Det ble 2 seire og 1 tap i gruppespillet og laget var klart for kvartfinale i A-sluttspillet.

– I kvartfinalen mot Frigg var det veldig jevnt i 1. omgang og begge lag skapte noen halvsjanser. Vi gikk til pause med 0-0 . Vi justerte litt på formasjonen og da kjørte vi over Frigg og vant 5-0. Dermed var gutta videre til semifinalen der vi skulle møte Elverum, forteller Valby.

GLADE GUTTER: Både Marius Myrvang og Evald Øwre var godt fornøyd etter seier mot Frigg i kvartfinalen.

Tapte på straffer

I semifinalen mot Elverum ble det stopp med minst mulig margin.

– Vi fikk kjørt oss litt i 1. omgang, men samtidig klarte vi å skape noe fremover da vi prøvde. 0-0 til pause var vi fornøyde med. 2. omgang startet med at de lagde mål etter 20 sekunder, men vi stod sammen og jobbet oss inn i kampen igjen og fikk belønning med ei straffe som vi utlignet på. Jeg syntes vi tok over kampen etter det, men det ble ikke flere mål – så da måtte det avgjøres på straffekonkurranse. Det var 3 straffer til hvert lag, og vi tapte 3-2 til slutt, sier Valby.

– Tar nye steg hele tiden

Trener Valby er stolt av gutta etter Talentcupen på Hamar.

– Vi gjør alt i alt en kjempeturnering og spillerne skal ha ros for at de aldri gir opp! Flisa har en lys fremtid i vente, disse gutta tar nye steg hele tiden. Vi skal også være stolte av oss selv, da vi som liten klubb utfordrer klubber som Elverum, HamKam og Frigg, sier en stolt trener.

Tapte semifinalen i Talentcup på straffer

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var