Tapte første matchball

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
KAPTEIN PÅ SKUTA: Oliver Sandberg avfyrer et skudd for Åsnesalliansen G16 mot Lillehammer.

Blir kretsmestere med seier på lørdag

Åsnesalliansen G16 kunne med seier mot Lillehammer blitt kretsmestere i Elite G16, men det endte med tap 0-3 mot et godt og forsterket Lillehammer-lag. Dermed gikk første matchball fløyten, men allerede lørdag kommer matchball nummer to. Da kommer nemlig Elverum på besøk på SolørRadioen Arena, og med seier blir det kretsmesterskap!

– Jeg er litt skuffet nå, ikke over resultatet – men at vi ikke får vist fram hva vi er gode for. Jeg vet vi kan vesentlig mer enn dette, men i dag er vi ikke «på» i det hele tatt. Det sitter nok litt mer i hodet enn det spillerne vil innrømme selv, og vi taper kampen der vi egentlig skal være best – i midtbaneleddet. Vi får trøste oss med at vi har en matchball til på lørdag. Med 7 seire på rad, så visste vi jo innerst inne også at vi kom nærmere og nærmere et tap. Vi taper 3-0, de to første målene er det marginer som gjør at det blir scoring i mot. Det siste er greit, da trøkker vi fram alt og alle for å få en scoring, sier trener Geir Arne Valby i Åsnesalliansen.

GOD KAMP: Sebastian Østensen gjorde en god kamp på topp, men det ble ingen scoring mot Lillehammer.

– Har gjort en meget god sesong uansett

Treneren mener at gutta gjør et realt forsøk, men at Lillehammer kom med et meget godt lag.

– Vi ser jo hva Lillehammer kommer med, de har til og med hentet ned spillere fra A-laget til kampen mot oss. Lillehammer var gode i dag, det må vi bare innrømme. Vi må også stikke fingeren litt i jorda og se hva vi tross alt har klart å prestere! Vi har jo sagt tidligere at vi er fornøyd med å ta 13 poeng, og vi står faktisk med 21 poeng! Om vi blir nummer 1,2,3 eller 4, så har vi gjort en meget god sesong, sier Valby.

Avgjøres på lørdag

På lørdag skal det hele avgjøres, da spilles alle kamper på samme tidspunkt.

– Det blir en ordentlig thriller til helga, både Lillehammer, Elverum og vi kan vinne serien. Vi leder 2 poeng foran Lillehammer og Elverum, mens Raufoss på 4. plass ligger 3 poeng bak. Hvis alle resultater går i mot oss, kan vi også bli nummer 4. Vi møter Elverum på hjemmebane, mens Lillehammer spiller hjemme mot Kongsvinger og Raufoss hjemme mot Brumunddal. Vinner vi mot Elverum blir vi mestere uansett hvordan det går i de andre kampene. Vi kan også klare oss med uavgjort, men da kan ikke Lillehammer vinne mot Kongsvinger. Det er jo moro at det er så jevnt da! smiler Valby.

Det hele avgjøres altså på SolørRadioen Arena lørdag 27. oktober med kampstart klokka 15.00.

FINT DRIV: Både Oliver Sandberg (med ballen) og Jonas Aurland (bak), har gode erfaringer fra A-lagsfotball med Flisa fotball denne sesongen.

– Ser lyst ut for framtida

Trener Valby er veldig godt fornøyd med spillernes utvikling denne sesongen.

– Ja, spillerne har hatt en enorm utvikling gjennom sesongen! I høstsesongen har vi også stort sett fått stilt med samme forsvarerfirer hele tiden, mens i vår hadde vi forskjellige spillere hele tiden. Keeperen vår, Henrik Stræte Embretsen, har også hatt en fin utvikling og hadde mange gode redninger i dag. Vi taper fortjent mot Lillehammer i dag, men vi har jo noen store sjanser i 1. omgang vi også. Det blir litt mye stress og enkeltmannsprestasjoner etter at vi blir liggende under og i 2. omgang skaper vi fint lite. I dag har vi stort sett 2003-spillere, mens vi møter 2002 – så det ser jo lyst ut for framtida da, sier trener Geir Arne Valby.

Tapte første matchball

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var