Suveren seier for Flisa G14 i elitecupen på Gran

Lagbilde Flisa G14

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lagbilde Flisa G14

Sist helg braket det løs på Gran da den årlige elite-cupen for G13 og G14 ble sparket i gang. Gran IL Fotball opplyser at dette er blitt en populær cup som tar i mot flere av Østlandets beste lag, inkludert lag fra egen krets og andre lokale lag. Cupen var denne gangen fullbooket allerede i fjor, lenge før jul!

Trenerduo: Øyvind Damhaug (til venstre) og Per Ivar Faraas var fornøyde med helgen på Gran.

Stor spenning og trussel om revansje

Øyvind Damhaug er trener for Åsnesalliansens Flisa G14, som var ett av de inviterte lagene til elite-cupen. Han forteller at det knyttet seg stor spenning til søndagens kamper. Ekstra spente var gutta da de skulle møte Korsvoll i finalen. I fjor høst spilte nemlig de samme to lagene mot hverandre i finalen i Adidascupen der Flisaguttene gikk av med seieren. Korsvoll var nok mer enn klare til å ta revansj, men slik gikk det ikke. Etter seks intense kamper med strålende resultater, og 2 – 0 mot Korsvoll i finalen, tok Flisa en suveren, velfortjent seier i elitecupen, og kunne gå hjem med den store pokalen, slitne, glade og stolte.

 

Du vil kanskje lese: Tiki-Taka på grue stadion 11. og 12. mai

 

Sol ute, sol inne

Seksten lag deltok i cupen på søndag, og Flisa G14 spilte seks kamper. Endagsturneringer krever mye av spillerne. De skal holde motivasjonen oppe hele tiden, og gi alt de har underveis mot sluttspillet. Det klarte Flisas G 14 med bravur, noe resultatene under vitner like soleklart om som det strålende været under søndagens cup.

 

Resultater

Flisa G 14 – Lunner 4-1

Flisa – Mjøndalen 1-0

Flisa – Lambertseter 5-0

 

Kvartfinale

Flisa – Ullern 1-0

 

Semifinale

Flisa – Norderhov 6-1

 

Finale

Flisa- Korsvoll 2-0

Suveren seier for Flisa G14 i elitecupen på Gran

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var