Superweekend for fotballungdom på Gjemselund

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Lørdag 12. og søndag 13. august setter KIL IL Fotball fokus på fotballutøvere født i 2003, 2004 og 2005. Da inviteres spillere, både jenter og gutter, til superweekend på Gjemselund sin nye kunstgressbane.

– Dette er første gang vi arrangerer en slik weekend. Vi håper mange vil melde seg på, og sitte igjen med gode opplevelser forteller Johan Hammarström i KIL Fotball. Førstemann til mølla- prinsippet gjelder for påmelding, så her er det bare å skynde seg å melde seg på!

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Godt kvalifiserte trenere

Noen av de velkjente trener- og tidligere spillernavnene som vil være med under samlingen er blant annet Finn Willy Taugbøl, Lars Erik Fremming, Åge Steen, Bjørn Lien og Johan Hammarström selv. Her ligger det med andre ord an til masse god læring og nyttige tips for unge spillere som ønsker å utvikle seg enda mer.

Daglig leder i KIL IL Fotball ønsker fotballinteresserte ungdommer velkommen til superweekend 12.-13. august.

– Vi ønsker å lage et profft opplegg med erfarne trenere. Tidligere har vi hatt en del fotballskoler for yngre utøvere, men ikke hatt så stort fokus på aldersgruppen 12, 13 og 14 år.  Det er de vi ønsker oppmerksomhet på med denne superweekenden legger Hammarström til.

Fullt opplegg begge dager

Begge dagene vil bestå av to treninger, med servering av varm lunsj mellom øktene.

Ønsker du mer informasjon om helgen og det spennende opplegget kan du lese det her:
http://kilfotball.no/2017/06/14/superweekend-12-og-13-august/

– Vi håper mange ivrige spillere melder seg på, og at helgen blir både innholdsrik og lærerik for store og små fotballinteresserte.

Superweekend for fotballungdom på Gjemselund

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var