Ny suksess for Brandval cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Full innsats under årets Brandval cup

Strålende vær og glade unger preget årets Brandval cup forrige helg. Ny rekord med 85 lag og 700 unger var med!

Arild Bjerke er den store organisatoren bak Brandval cup og han var meget godt fornøyd med helga.

– Vårt inntrykk er at det gikk veldig bra, vi er alltid heldige med været og vi er også heldige med gjestene våre. Brandval cup har gått på skinner igjen, i alle fall etter det vi har forstått, smiler Bjerke.

Supert vær som alltid på Brandval cup.

Bra vær som alltid

Været var som alltid, veldig bra. Kanskje litt i varmeste laget for noen?

– Det var veldig varmt og godt. Kampene startet da de skulle og sluttet da de skulle også. Da blir det veldig effektivt og veldig bra. Dette er jo et stort arrangement, så det blir en form for lettelse nå da det er over. Det er godt å være ferdig, men samtidig er det så moro da det står på – at du fort glemmer at det er mye jobb! Det er klart vi er slitne da cupen er over, det samme dagen etter og kanskje noen dager til. Det er uansett veldig moro å arrangere cup da været spiller på lag, alle gjester kommer og alle dugnadshjelpere kommer. Da er det rett og slett fantastisk moro å arrangere cup, sier en fornøyd Bjerke.

– Lønn for strevet er alle de blide ungene!

Selv om det er mye jobb i forkant og under Brandval cup, er det absolutt verdt jobben.

– Hele poenget med cupen, er at vi har et stort og fint anlegg med masse grønt gress som vi bruker altfor lite. Vi har ikke så mange lag i egen klubb, så vi bruker anlegget for lite. Det er også moro å få vist fram det fine anlegget vårt til andre og det er moro å få brukt anlegget. Det blir også litt inntekter av cupen selvfølgelig, hvor mye har jeg ikke oversikt over foreløpig. Det er uansett den største dugnaden vi har og den største inntektskilden vår, sier Bjerke.

Dommere, også på dugnad, er en viktig del på cup

Allerede i gang med planlegging for neste år

Evalueringsmøte er allerede gjennomført og planlegging for Brandval cup 2019 er allerede i gang.

– Planleggingen for neste år er allerede i gang ja, og det er nok ingen som har lyst til å gi seg med dette i første omgang. Vi får ta et år av gangen, det er sånn vi må gjøre det på en liten plass som Brandval. Jeg bruker å minne folk på å ta med solkrem da vi sender ut invitasjonen, og det tror jeg fortsatt gjelder, smiler Arild Bjerke.

Ny suksess for Brandval cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var