Stor stemning på Grue Tine Fotballskole

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

– Det er bare moro, latter og blide ansikter å se. Og med flinke trenere og fint solkremvær, er det klart at stemningen er på topp, rapporterer instruktør Kristoffer Karlsen fra Grue Tine Fotballskole.

Det er niende året på rad at Grue IL inviterer barn mellom seks og 12 år til Tine fotballskole, som er den offisielle fotballskolen til Norges Fotballforbund. Det er litt færre deltakere i år enn i fjor, men Kristoffer Karlsen er likevel fornøyd med at 44 unge gutter og 22 jenter valgte å bruke de første feriedagene på fotballskole.

Instruktører fra egne rekker

De 66 unge, lovende fotballspillerne er delt inn i seks grupper med to trenere på hver gruppe. Det er klubbens egne spillere fra A-laget til både damer og herrer og juniorguttene som stiller opp som instruktører.

– Vi begynner hver dag med en økt på 90 minutter. Så spiser vi en god lunsj, og så trener vi en time til. Dagen avsluttes med straffesparkkonkurranse hvor barna får prøve seg mot A-lagskeeperen vår. Det er stor stas for ungene, sier Karlsen.

Du vil kanskje også lese: Sommerens første fotballskole er i gang

Fokus på fair play

I år er det fair play og ferdigheter med ball som spesielt står i fokus under de tre dagene på fotballskolen i Grue.

– Vi håper at barna får utvikle både sosiale og tekniske ferdigheter. Men det aller viktigste er at ungene har det gøy og trives her hos oss, smiler instruktør Karlsen.

Stor stemning på Grue Tine Fotballskole

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var