Gruegutter med sterk innsats på Svennis Cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grues G11-gutter fikk med seg medalje hjem til Kirkenær etter helgen Svennis Cup.

Helga fredag 4. – søndag 6. august ble Svennis Cup arrangert for 18. gang i Torsby. Flere lokale lag deltok, og leverte meget gode prestasjoner under årets turnering.

Flere Grue-lag med i år

Tre lag hadde tatt turen fra Kirkenær for å delta på cupen. Dette var Grues gutter G10, G11 og G12 lag, som deltok i henholdsvis klassene Pojkar 10, 11 og 12. Etter endt turnering kunne lagene skilte med imponerende resultater, pokaler og desto mer gledelig – mye flott spill!

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Vi spiller mye fin fotball gjennom disse tre dagene, og det er gledelig. Vi har fått ros av motstandernes trenere for pasningsspillet vårt, det er veldig gøy, uttaler Kai Myrvang, trener for Grue G2006.

Tre lag fra fra Kirkenær deltok på Svennis Cup i helgen. Her spiller Grue G12 for anledningen i mørke drakter.

Solide motstandernavn

Etter de tre innledende kampene i gruppespillet viste fasit 9 poeng, og hele 24 – 1 i målforskjell for 2005-guttene. Da ble blant annet Hammarby slått 3-1. I A-sluttspillets kvartfinale ble det dessverre tap for grønntrøyene mot Frej.

2006-guttene fikk prøvd seg mot Örebro, noe som viser at det ikke var noe å utsette på motstanden i årets utgave av turneringen.

I gruppespillkampene leverer vi gode prestasjoner, spesielt første dagen med to kjempeseiere. I kvartfinalen er ikke helt på, men er også svært uheldig i et par avgjørende situasjoner, noe som gjør at kampen bikker i IK Frejs favør, sier 2005-trener Øyvind Fjeld.

 

Med disse prestasjonene lover det bra for Grue-lagene inn mot en spennende høstsesong som straks begynner. Vi gleder oss til å følge utviklingen til lagene, og samtlige spllere videre!

Gruegutter med sterk innsats på Svennis Cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var