Spilte 7’er for første gang.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Nord-Odal G10 deltok i Bø Sommarland cup 8-10 juni

10 spillere fra Nord-Odal G10 inkludert 2 stk G9 spillere reiste til Bø for sitt aller første møte med 7’r fotball. I følge lagleder Fredrik Tomter Heiberg, var det en spent gjeng som reiste.

– Til daglig spiller vi siste års 5’r fotball og er av de bedre lagene i G10 klassen i distriktet. Spenningen var synlig hos både spillere, trenere og ikke minst ivrige foreldre og søsken på hvordan overgangen fra 5’r til 7’r fotball skulle bli, skriver han i en e-post til glomdalsfotball.no.

Opplegget var klart, 2 kamper lørdag og 1 kamp søndag med bading i bø sommarland både lørdag og søndag som selve rosinen i pølsa  .

Puljen besto av Nord-Odal, Snarøya, Jutul ( Bærum) og Strømsgodset, alle motstandere som spiller 7’r fotball i hverdagen.

Innsatsen var upåklagelig og Nord-Odal høstet skryt fra Strømsgodset treneren som var meget imponert over gutta fra skogen!

– Kort oppsummert var dette en kjempe flott helg, hvor målet var å knytte sterkere bånd mellom spilleren på det sosiale, (rett og slett bli bedre kjent) og samtidig høste erfaring og forberede oss på det som venter oss neste år, nemlig 7’r fotball. Vi anbefaler alle som ønsker en flott organisert cup å reise til Bø Sommarland cup, der Norsjø Feriesenter anbefales på det sterkeste for overnatting og base for oppholdet, Terningkast 6!, avslutter Fredrik Tomter Heiberg.

Spilte 7’er for første gang.

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var