Spiller om kretsmester-tittelen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Jentefotballen i Nord-Odal blomster som bare det. Klubbens J13 lag er plukket ut til å spille om kretsmestertittelen den kommende helga.

– De har gjort en fantastisk god sesong. Dette er et lag som man nesten kan kalle nybegynnere, som faktisk aldri har vært med å vinne en fotballkamp før denne sesongen. I vårsesongen vant vi 7 av 8 kamper og vant gruppa si med klar margin. Nå i høst møter vi sterkere motstand, og også da har de gjort en veldig god jobb, sier trener Per Johnny Hanssen.

Utfordringen er at laget ikke har så veldig mange spillere i dette laget.

– Det gjør at vi må spille 7-er fotball, og det har vist seg at Nord-Odal jenter 13 har gjort det så bra, at vi er regnet som en av de tre beste sjuer lagene i kretsen, og dermed skal det spilles om tittel på Gjøvik førstkommende lørdag, sier treneren.

Hanssen sier at laget ble litt overrasket når de fikk vite om rangeringen.

Overrasket

– Ja dette overrasket oss, det er ikke så lett å lese dette ut av tabellen, for de fleste lag vi møter spiller normalt nier, men når de møter oss så spiller de sjuer. VI er kvalifisert og ser veldig fram imot å møte Gjøvik/Lyn og Rena på Gjøvik lørdag, sier treneren.

Han legger også til at laget ikke reiser til Gjøvik bare for å ha en hyggelig tur sammen.

– Når vi først har muligheten gjennom en endagsturnering å bli kretsmester så skal vi selvfølgelig satse alt vi kan på å få til det, men dette er relativt nye jenter i fotballmiljøet og alt er slik sett en bonus, avslutter Per Johnny Hanssen.

Spiller om kretsmester-tittelen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var