Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Geir Nygård er trener for Sone Glåmdal, Gutter 2004. Bildet er fra gårsdagens treningsøkt på kunstgresset på Gjemselund. Foto: Privat

Vi er godt inne i årets nest siste måned og vinteren nærmer seg for alvor. Likevel holder sonesamlingene, i regi av Indre Østland Fotballkrets, koken oppe for fullt. Hver uke avholdes samlinger for gutter og jenter født i 2004 og 2005.

Spillere knyttet til Glomdalsfotball representerer sonene Glåmdal og sone Øst. Disse samlingene gir uten tvil spillerne gode og nyttige erfaringer å ta med seg i videre arbeid på veien for å bli bedre fotballspillere.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Turnering

Tidligere i høst ble det arrangert en sonelagsturnering på kunstgresset på Ottestad der alle sonelagene i fotballkretsen var i aksjon. I begynnelsen av desember skal både 2005- og 2004-lagene ut i ilden igjen, også denne gangen på Ottestad.

2005–kullet spiller sine kamper lørdag 2. desember, mens 2004–kullet skal i aksjon en uke senere, altså lørdag 9. desember. Mer informasjon om spillere, treningstider og turneringer finner du via følgende lenke:

https://www.fotball.no/kretser/indre-ostland/spillerutvikling/sonelagene/

Nyttig for både store og små

Det er bred enighet blant både spillere og trenere i de lokale klubbene om at disse tiltakene er positive og læringsrike. Spillerne får testet seg mot andre spillere med et høyt ferdighetsnivå, og skaffer seg gode referanser for hva som kreves. Samtidig gir treningene trenerne gode muligheter til å plukke opp fine øvelser og andre nyttige tips til treningshverdagen i egen klubb.

Det er gledelig at mange av de unge, lokale spillerne markerer seg positivt på tiltakene i regi av kretsen. Vi ønsker lykke til på samlinger fremover, og ikke minst turneringene i starten av desember!

Disse gutta fra 2004- og 2005-kullet hadde ei god treningsøkt på Gjemselund onsdag kveld:

Foto: Privat

 

 

Sone Glåmdal

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var