Sommerferie – perfekt for egentrening

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Løkkefotballen lever på sitt sterkeste i Grue i sommer. Mange barn bruker nærmest hele dagen, flere dager i uka her.

Selv om sommerferie for mange betyr strand og bading, er denne perioden også ypperlig for egenaktivitet på fotballbanen. I Grue har det vært full aktivitet og løkkefotballen har levert på sitt sterkeste i sommer.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

For de aller fleste lag i distriktet er det sommerferie fra både fellestreninger og kamper. Og selv om sommerferie for mange betyr strand og bading, er denne perioden også ypperlig for egenaktivitet på fotballbanen.

Ute på feltet bak Gruehallen på Kirkenær kan man se mange blide, ivrige og sprudlende barn i full aktivitet. Løkkefotballen lever på sitt sterkeste, og flere av barna bruker nærmest hele dagen, flere dager i uka her.

Det er gøy når vi møtes flere stykker og kan spille kamp mot hverandre. Vi bruker å spille kamper eller ha straffekonkurranse, forteller en av de ivrige guttene.

Bruker gresset om sommeren

Rett ved siden av hovedbanen på Kirkenær ligger en rekke strøkne 5’er, 7’er og 9’er baner. Og selv om noen lag sverger til å trene på kunstgress året rundt, trives barna godt på naturgresset, skal vi tro dem selv.

Disse gutta trives på naturgresset.

Det er kjempefint å drive på gresset her om sommeren. Når det er sol blir det veldig varmt ute på kunstgressbanen, og da er det godt å spille her, lyder det fra en av guttene.

Vi pleier å spille alle kampene våre her også, så da er det best å øve her, legger en annen til.

Vi i Glomdalsfotball synes det er strålende å se glade barn som på egenhånd tar initiativ til å spille fotball, og trene sammen i sommersola. Vi håper barna fra Grue, og ellers i distriktet fortsetter med dette gjennom hele sommeren.

Fortsatt god fotballsommer!

 

Sommerferie – perfekt for egentrening

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var