Sol, sommer og Ekebergsletta for jentene i KIL J17

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

For jentene i KIL J17 er målene med årets Norway Cup allerede nådd. De har sikret seg plass i A-sluttspillet, og koser seg med en sosial og flott opplevelse med gruppa.

– Sol, sommer og Ekebergsletta. Det blir ikke bedre enn det, sier en svært fornøyd trener Erik Masterudlien.

Andreplass i pulja

Med to seire og en uavgjort sikret KIL J17 andreplass i sin grunnspillpulje med dårligere målforskjell enn Tiller IL, som KIL-jentene møtte i siste kamp.

– Vi møter veldig gode lag her på Norway Cup. Vi hadde to seire før vi møtte Tiller i den siste kampen i gruppespillet. Vi fikk en scoring på en corner tidlig i andre omgang, og lå an til gruppeseier. Men så fikk et meget velspillende Tiller-lag et mål på overtid, og dermed ble det andreplass på oss. Det var forøvrig det eneste målet vi slapp inn i gruppespillet, forteller Masterudlien.

Du vil kanskje også lese: KIL G16 klare for sekstendelsfinale

Alt som er moro

Sammen med medtrenerne Kim Lund og Bjørn Berg og lagleder Rune Sæther, kan Masterudlien stille en solid tropp på hele 23 jenter til årets Norway Cup.

– Det er nesten så vi kunne stilt med to lag, men vi valgte å holde troppen samlet og ha det moro sammen. Det er en opplevelse å være her, og det skjer noe over alt. Vi bor sammen på Kjelsås skole, og det eneste vi må sjekke ut er at jentene får nok søvn og får i seg tilstrekkelig mat og drikke. Ellers er jentene med på alt som er moro. I dag er det fridag med shopping, kino, kjendiskamp her på sletta og felles middag i kveld, sier treneren.

– Vi er et godt fotballag, som har troen på oss selv. Vi vil selvsagt gjerne komme så langt som mulig, og hvem vet. Cup er cup.

Sol, sommer og Ekebergsletta for jentene i KIL J17

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var