Smedplass for Norge!

Andreas Smedplass

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Andreas Smedplass
Andreas Smedplass her fra 2016. Foto: Privat

Åsnesgutten, Andreas Smedplass, er plukket ut i G18-troppen til Norge i kommende turnering i Portugal. Her skal han sammen med Norges beste i sin alder representere Norge i kampene mot USA, Portugal og Japan.

 

Imponert i Obosligaen

Landslagstrener, Pål Arne Johansen, har latt seg imponere av Smedplass sine opptredener for KIL Toppfotball i Obosligaen. Til NFF sine egne nettsider siteres han:

– I denne troppen har vi blant annet to landslagsdebutanter i Andreas Smedplass, som har stått flere overbevisende kamper i OBOS-ligaen, og Sturla Ottesen, som spiller fast for Kjelsås som leder sin 2.divisjonsavdeling for øyeblikket.

Les hele saken på NFF sine egne sider ved å klikke her.

 

Omtalt i Glomdalsfotball i 2016

Gøy er det å lese artikkelen «19 lokale kretslagsspillere» som vi presenterte i desember 2016. En av spillerne vi intervjuet var Flisagutten, Andreas Smedplass:

En av våre lokale kretslagsspillere er Andreas Smedplass fra Flisa IL. Den 15 år gamle keeperen har allerede vært med opp på A-laget i 3.divisjon. Han har bare positive ord å si om kretslagssamlingene og opplegget deres.

– På samlinger er fokuset å utvikle spillere individuelt og som lagspillere. Det er utfordrende og lærerikt å møte folk fra andre kretser, da vi må lære å samarbeide med nye folk. På samlingene synes jeg vi keepere får god oppmerksomhet, og det er alltid en keepertrener som stiller opp!

 

Hele saken fra 2016 kan du lese ved å klikke her. 

 

Vi gratulerer spilleren, Flisa og KIL med anerkjennelsen!

 

Du vil kanskje lese: Lokale kretslagsspillere i vår region

 

Smedplass for Norge!

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var