Siste spark på ballen for glomdalsfotball.no

Siste spark på ballen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det er trist, men dessverre sant. Hvis det ikke kommer forsterkninger på banen i løpet av kort tid, tar Glomdalsfotball.no sitt siste spark på ballen om noen uker.

 

– Det er med veldig tungt hjerte at vi nå må melde fra at vi er nødt til å gi oss. Det har vært en ære og glede å få være med på å barne- og ungdomsfotballen i distriktet et løft og den oppmerksomheten den fortjener, men det gjelder å gi seg mens leken fortsatt er ganske god, sier initiativtaker, eier og lagkaptein Rune Skasberg.

 

Vellykket fokus på lokal barne- og ungdomsfotball

Det er nå fem år siden den profilerte fotballspilleren og treneren Rune Skasberg fra Grue bestemte seg for å gjøre noe med den mangelfulle dekningen av breddefotballen her i distriktet. Særlig syntes han det var trist at barne- og ungdomsfotballen fikk så lite oppmerksomhet.

– Både som trener og som far til ivrige unge spillere vet jeg hvor mye ildsjeler og flinke folk der er i klubbene her i distriktet. Jeg håpet at glomdalsfotball.no kunne bidra til å løfte fokuset på alt det positive som skjer i barne- og ungdomsfotballen lokalt, og det synes vi har lykkes godt med, forteller Skasberg.

Rune Skasberg legger ikke ballen helt død, men er åpen for en agentfri overgang.
Rune Skasberg legger ikke ballen helt død, men er åpen for en agentfri overgang.

Tiden strekker ikke til

Han har slett ikke mistet troen på det viktige arbeidet som gjøres på banene og treningsfeltene rundt i distriktet, og han kommer til å fortsette som trener både på hjemmebane i Grue og med damelaget til KIL.

– Engasjementet er ikke blitt mindre. Tvert imot. Det er fantastisk inspirerende å se alt det flotte som skjer i barne- og ungdomsfotballen rundt i distriktet. Det er tiden som ikke strekker til. Jeg har kommet til et punkt der jeg må velge hva jeg skal prioritere, og da er det dessverre glomdalsfotball.no som kommer for langt ned på denne lista, sukker Rune Skasberg.

 

Klar for agentfri overgang

– Jeg har lyst til å takke alle støttespillere, samarbeidspartnere og alle andre som har bidratt til å gjøre glomdalsfotball.no til det er har blitt. Og ikke minst en stor takk til alle som trofast har fulgt nettsidene våre gjennom disse fem årene. Det er all den positive responsen fra dere som har gjort at vi har kunnet holde på så lenge som vi faktisk har gjort. Men det er en tid for alt, og nå er det på tide at jeg sier takk for meg, sier Skasberg, som likevel holder døra på gløtt for at andre ildsjeler kan overta.

– Det hadde vært veldig hyggelig om noen har tid, entusiasme og kapasitet til å ta stafettpinnen videre. Det vil i så fall bli en agentfri overgang, og det er et godt og innarbeidet lag som er klar for en ny lagledelse, smiler Rune Skasberg, som oppfordrer interesserte til å ta kontakt.

 

Siste spark på ballen for glomdalsfotball.no

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var