Sesongavslutning for Grue G19

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
SESONGAVSLUTNING: Bildet viser de fleste av Grue G19 sammen med tre av trenerne.

Fredag kveld var det klart for sesongavslutning for Grue G19.

– Alle har blitt bedre fotballspillere i løpet av sesongen, var konklusjonen på Grue G19’s sesongavslutning. 18 kamper spilt og 43-44 i målforskjell vitner om en sesong med jevne kamper, noe som er viktig da man tenker spillerutvikling. Stor variasjon i alder og ferdigheter i den store gruppa, gjorde at resultatene i kampene har svingt, forteller trener Gjermund Holt.

33 spillere har vært med

Grue G19 stilte med 2 lag i vårsesongen.

– Vi har på det meste hatt 7 G16-spillere på banen samtidig mot gode G19-lag, det gir læring og utvikling. 33 spillere har kamper for Grues to G19 lag denne sesongen. Da flere spillere i eldste årgang flyttet i sommer, på skole, jobb eller militæret, så ble det kun ett lag i høstsesongen, sier Holt.

PRISER: Nicolay Stolt som fikk prisen «årets forbilde», Jesper Holt som ble årets toppscorer og ble stemt fram som årets spiller av sine medspillere, Johan Linstad som fikk prisen som «Årets positive» og Erik Brodahl som fikk prisen som «Årets framgang».
Sesongavslutning for Grue G19

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var