Samarbeidslagene Brane/Brandval G11 og G12

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Foto: Privat

I forkant av denne sesongen inngikk Brane G11 og Brandval G12 et samarbeid. Begge lag hadde behov for flere spillere, og løsningen ble et samarbeid mellom klubbene for begge aldersklassene.

 

Guttene har funnet tonen

Spillerne på de to lagene kommer fra Brandval, Roverud og Kongsvinger. I følge trenerne har guttene raskt funnet tonen sammen, mens humøret og oppmøtet på treningene bare har blitt bedre og bedre gjennom vinteren.

Gutta går veldig godt sammen. Vi er nå fire trenere som bytter på og ha ansvar for øktene, noe som resulterer i et enda mer variert treningsopplegg. Det virker som gutta setter pris på det, og at noen har godt av å ikke bli trent av pappa hver eneste økt!

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Flere treninger etter påske

Som hos mange andre lag er flere av Brane/Brandvals gutter aktive innen flere idretter. I tillegg til fotball holder mange i gruppa på med håndball og ishockey. Laget har derfor trent en gang felles i uka gjennom vinteren, men øker antallet økter nå etter påske. En av trenerne, Anders Fjeld, forteller:

Etter påske vil vi trene to dager i uken på Brandval stadion, i tillegg til en frivillig treningsøkt i helgen for de som ønsker det. Gruppa er veldig pliktoppfyllende og positiv, så treningsoppmøtet har vært bra hele vinteren.

Trenerkvartetten består av Tore Bjørnstad og Denijal Brkic med hovedansvar for G11, mens Anders Fjeld og Tom Skogrand har hovedansvaret for G12.

 

Ser fram til sommerens turneringer

Begge lagene skal spille 7 – er fotball den kommende sesongen. Til sommeren venter blant annet en turnering på hjemmebane.

Begge lagene skal delta på Brandval cup i mai. Vi planlegger også å stille med to lag på Grueturneringen i august. Dette er to flotte turneringer i vår region som gutta gleder seg til å være med på.

Både Brandval og Brane ønsker å ha et tilbud for sine spillere gjennom hele aldersløpet, og at de unge skal få ta del i idrettsgleden sammen med de andre. De har et mål om at spillerne skal få mulighet til å utvikle ferdighetene sine på en best mulig måte ut fra egne ambisjoner og nivå.

 

Vi i glomdalsfotball roser dette tiltaket, og håper samarbeidet bærer frukter, og gir mange gode fotballopplevelser i tiden som kommer!

Samarbeidslagene Brane/Brandval G11 og G12

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var