Salgsprodukter hjelper til med dugnadsarbeid

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Dugnadsarbeid
Lasse Øyslebø, Jørgen Hestås, Sondre Monan og Arnfinn Ramsland tilbyr et bredt utvalg av lettsolgte produkter som gir verdifulle inntekter for lag og foreninger. Foto: Salgsprodukter

SPONSET INNHOLD

Det er ikke så lett å få med foreldre på dugnadsarbeid. Mange har for dårlig tid og det er bare de aller ivrige som møter opp. De samme rydder idrettsplassen om våren, og de samme står vakt på dansen sommerstid. Alt for å tjene noen kroner til idrettslaget. Kanskje det kan være lettere å få tjent penger ved å selge varer?

 

Produkter som er enkle å selge

Salgsprodukter har samlet noen produkter som er lette å selge, og som de aller fleste ser nytten av.

Vår mest populære vare er førstehjelpsskrin, og disse er lette å selge på døren til naboer og bekjente. Vi leverer også mye tennposer, men dette er mer sesongbetont. Tennposene er også noe du selger igjen, og har man opparbeidet seg noen kunder, får man ofte gjenkjøp etter noen uker, forteller daglig leder for Salgsprodukter AS, Jørgen Hestås.

 

Dugnadsarbeid
Daglig leder i Salgsprodukter, Jørgen Hestås, tilbyr gode dugnadsløsninger for lag og foreninger. Foto: Salgsprodukter

 

Produkter som er enkle å ha med seg

Produktene må være lette å selge, og Salgsprodukter AS gjør det de kan for å finne produkter som egner seg spesielt godt å selge på dører. Derfor må de ikke ha for stor forpakning.

Vi kunne hatt med dopapir i vår portefølje, men det tar ganske stor plass og er vanskelig å ta med seg. Våre produkter er av en slik størrelse at man kan få de i en sekk og barn eller unge kan gå rundt til naboene å selge produktene på en enkel måte, forklarer Jørgen videre.

 

Fri frakt og god fortjeneste

Salgsprodukter AS sender varene kostnadsfritt og betalingsfrist er 30 dager. Dermed får idrettslagene solgt mye av det de har tatt inn, før de trenger å betale fakturaen. Vi sender i passe store pakker, og dermed kan vi sende pakkene gratis. Det beste er at idrettslaget sitter igjen med en god del penger etter at varene er solgt. Om man ikke får solgt alle varene, har man også 30 dagers returrett.

Et poeng er også at alle produkter koster det samme. Man betaler kr 99,- pr produkt og kan selge de for kr 200,-. Dermed er fortjenesten ganske god, og man trenger ikke selge veldig store kvanta, for å ha nok til cuper eller utstyr man sparer til.

 

Sender gratis prøve

Fordelen er mange ved å legge dugnadstid inn i et salgsprodukt. Man kan engasjere utøveren på en enkel måte, og man ser veldig fort hva idrettslaget sitter igjen med av fortjeneste. Salgsprodukter sender gjerne gratis prøve til de som er interessert.

For mer informasjon så besøk salgsprodukter.no

Salgsprodukter hjelper til med dugnadsarbeid

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var