Rivaler på banen – venner utenfor

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Rivaler på banen - venner utenfor
Foto: Privat


KIL og Grue har møttes flere ganger de seneste årene. De er hva man kan kalle rivaler på banen – venner utenfor.

Oppgjørene mellom jentene fra Kongsvinger og Grue har alltid vært jevne og spennende. Denne uken møttes de for første gang på 7’er bane for å teste ut hvordan jentene fikset en vesentlig større bane enn hva de er kjent med. Jentene spiller nemlig i J10-serien som er siste året med 5’er.

KIL-trener med fokus på pasningsspill

Vi ønsket å spille 7’er og kontaktet Grue i forkant for å få til dette. I 7’er får vi mer frem det vi jobber med på treningene, nemlig pasningsspill, sier KIL-trener Vidar Svartkjønnli.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Bortelagets trener kunne fortelle at dette var kamp nr. to for hans jenter på 7’er bane, og Svartkjønnli var fornøyd med sine jenter:

Jentene viser god innsats, og selv om det er mye å lære ser vi til tider godt pasningsspill og ønske om å treffe en spiller med rød drakt.

Glomdalsfotball er enig, og var imponert over både Grue og KIL i lokaloppgjøret. Fine pasninger på gode løp i ledig rom, frispilling bakfra, engasjement og gode keepere. Det var rett og slett jenter som ønsket å spille fotball fremfor å sparke fotball.

Det var tydelig at spillerne gav alt på banen, og det var flere som spurte pent om å få en liten pause på sidelinja. Overgangen fra 5’er til 7’er merkes nok også for spreke små bein.

Når kampens gode dommer, Even Fosseid, blåste av kampen var spillerne ikke mer trøtte i beina enn at de sporty stillte opp på et flott lagbilde. Rivaler på banen – venner utenfor.

Tips oss om gla’saker i glomdalsregionen. Vi ønsker fokus på alt det positive som skjer i distriktet. Bli med og fremsnakk fotballen lokalt!

Rivaler på banen – venner utenfor

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var