Rivaler er blitt venner

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Skarnes, Sander og Slåstad med felles G14 lag.

Som så mange andre steder i vårt distrikt er det utfordrende å drifte aldersbestemte lag, også i Sør-Odal. Derfor valgte der tre klubbene Skarnes, Slåstad og Sander å samarbeide. Det er ett samarbeid som tirsdagens kaptein for de rødkledde, Trond Larsen, setter pris på.

– Vi kjenner hverandre litt i fra før, og så går vi på skole sammen så vi kjenner hverandre bra, sier Larsen.

Han forteller at han synes laget fungerer bra, og at de har fått gjort de forberedelser som trengs.

–  Vi har hatt kondisjonstrening i hele vinter, og har trent godt hele vinteren og våren.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Fokus på utvikling

Laget har ett trenerteam som også er sammensatt i fra klubbene. De har ei treningsgruppe som de fordeler på ett nier-lag og ett vanlig elever-lag. Fokus er ikke på resultat, men at spillerne utvikler seg. Det sier hovedtrener Rune Strandseter.

– Vi legger alltid opp til at vi er i utvikling og oppfordrer gutta til å prøve og feile. Feiler man, så prøver man igjen. Vi backer hverandre opp om noen gjør en feil, og gir hverandre ros isteden for kritikk, sier treneren.

Leif Larsen som kommer opprinnelig i fra Sander, og treneren skryter uhemmet av spillergruppa. HAn sier også han er glad for klubbsamarbeidet.

– Jeg har jo fulgt de i fra Sander helt i fra barnehagen, men er veldig glad for at vi kan samarbeide klubbene i mellom slik at vi kan samle nok spillere i fra Odalen til å stille lag, sier Larsen.

Han tror at samarbeid bare vil tvinge seg fram mer og mer.

– Godt å komme i gang

Trond Hauge er den tredje av trenerne for laget er enig i at det har blitt en god sammensveiset gjeng.

– Det er en kjempegjeng og vi har fokus på at vi skal ha det moro. Det er det som er viktig, og som flere av de andre har sagt så fokuserer vi ikke på noe som er så spesielt. Vi skal ha det gøy på trening og at vi skal lære. Vi har jo møtt hverandre tidligere både som sjuer lag og som nier lag, men å ha ett samarbeid er  helt topp slik at spillerne kan drive med den idretten de ønsker, sier han.

Kaptein Trond Larsen er glad for at sesongen nå er i gang.

– Det var godt å komme igang med å spille kamper og å komme tilbake til rutinene, sier han avslutningsvis.

Kampen mellom Skarnes/Sander/Slåstad og Stange endte forøvrig 8-4 på SIAP kunstgress.

 

Rivaler er blitt venner

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var