Ny rekord i antall påmeldte lag

Arild Bjerke

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Turneringsleder Arild Bjerke på Brandval cup 2017. Foto: Glomdalsfotball

Egentlig sa arrangøren av Brandval Cup at det fikk være nok da de passerte 50 lag. Det er flere år siden og i år blir det flere lag enn noen sinne.

– I år setter vi igjen rekord med 85 lag, etter at vi hadde 77 i fjor. Vi sa vel egentlig da vi passerte 50 lag at det fikk være bra og at det var maks av hva vi klarte, men det viste seg at det var plass til enda noen til, sier Arild Bjerke som er turneringens leder.

Og Bjerke forteller at det er stas å kunne ønske så mange lag velkommen.

Alle får premie

– Det er veldig hyggelig, og det har det vært nå i 13 år. Vi synes det er veldig stas å få så mange lag på besøk på stadion. Vi er jo en ganske liten klubb og har lite bruk av gresset vårt til daglig, og da er det hyggelig at det strømmer til denne ene dagen i mai, fortsetter han.

Turneringsledelsen synes det er et privilegium  å arrangere en barnefotball turnering.

– Det er så fint å se all den gleden barna legger for dagen. Deltakerne er i fra seks år og opp til tolv og da er det idrettsgleden som står i fokus. Vår cup er jo ingen cup i ordets rette forstand, men heller en sammenkomst der lagene får tre fire kamper relativt tett i løpet av en dag, forklarer Bjerke.

– Alle får premie, og forhåpentlig vis også litt is og brus i mellomtiden. Det er vårt konsept, og at det er tett program er noe vi har lagt vekt på, slik at man slipper å spille den første kampen tidlig om morgenen, og den siste på kvelden.

Husk solkrem i februar

Brandval IL er vel trolig den eneste klubben som går ut med vær garanti da de sender ut innbydelsen i februar.

– Vi har i invitasjonen at folk må huske på å ta med seg solkrem. Vi er nok litt høye på pæra akkurat der og ett år får vi vel den midt i fleisen, men i år ser det unektelig lovende ut for helga. Det blir varmt. Det er de fleste enige om og da får vi kjøle ned forsamlingen så godt vi kan, sier Arild Bjerke.

I løpet av lørdagen avvikles det 132 kamper, og det kan by på noen utfordringer innrømmer lederen for turneringa.

– Det er en del å holde styr på, men komiteen er veldig garvet og mange har vært med helt i fra starten for 13 år siden. Det er kapasiteten på anlegget som nok er den største utfordringen. Når vi arrangerer sent i mai, så får vi ikke utnyttet slike ting som jorder til parkering. Da må all parkering foregå inne på stadion og da går det en del gressmatte tapt i parkering, avslutter han.

 

Her er ett lite tilbakeblikk til fjorårets turnering:

[slideshow_deploy id=’1778′]

 

 

Ny rekord i antall påmeldte lag

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var