Reiser til Hallingdal for å spille kvartfinale

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Åsnesalliansen G13 har som vi skrev om for litt tid tilbake, kommet til kvartfinalen i Adidas cup – også kalt «uoffisielt NM». Motstander er FK Fyllingsdalen fra Bergen, men de møtes omtrent på midten og spiller altså kvartfinale lørdag 1. september i Ål i Hallingdal.

KVARTFINALE: Åsnesalliansen G13 spiller lørdag kvartfinale i Adidas Cup.

Har slått Fyllingsdalen før

Åsnesalliansen slo Oppsal 3-0 i forrige runde hjemme på SolørRadioen Arena. Neste motstander FK Fyllingsdalen har Åsnesalliansen møtt tidligere også.

– Vi spilte mot dette laget i Talent-cup på Hamar i fjor og da vant vi 3-2 etter en meget hard kamp. Vi møter et meget bra lag som stiller 4 lag i G13 serien i Hordaland og har en tropp på 50-60 spillere å ta av! Vi gleder oss og er sterke i trua, men vi vet samtidig at det blir en veldig tøff match, sier trener Øyvind Damhaug.

Spiller G13 Elite i høst

Laget fra Åsnes spiller i høst G13 Elite i Indre Østland Fotballkrets.

– De 5 beste lagene fra hver sin avdeling på hver sin side av Mjøsa, spiller i høst G13 Elite. Vi har spilt 2 kamper allerede og har 2 seire. 2-0 mot Grue og 9-0 mot Brumunddal. Ambisjonen er å vinne flest mulig kamper, men spesielt Storhamar har et meget godt lag. De har en stor tropp og har drevet godt lenge. Sammen med Vind som vi skal møte på søndag, blir det nok de tøffeste motstanderne våre i Elite i høst, sier Damhaug.

SISTE TRENING: Torsdag ettermiddag var siste finpuss før helgas kamper for blant annet Ola Martinsson og Magnus Bue.

Overnatter på hotell som proffene

Det blir en del lange avstander i seriespillet i høst og da de i tillegg skal til Hallingdal for å spille cup – har de valgt en god løsning i helga.

– Ja, vi har fått flyttet seriekampen borte mot Vind til søndagen. Det betyr at vi spiller Adidas Cup i Hallingdal på lørdag, overnatter i Gol på veien hjem og spiller mot VInd på søndag ettermiddag. Da sparer vi en del kjøring, det blir det uansett nok av ellers. Gutta har allerede «bestilt» bading på Pers hotell etter kampen på lørdag og gleder seg stort, smiler Damhaug.

LOKALE KLASSEVINNERE: Åsnesalliansen G13 ble eneste lokale klassevinnere i årets Grueturnering.

Lokale sponsorer bidrar

Det blir jo litt kostnader med buss og overnatting, men foreldrene dekker det meste selv.

– Laget har blitt sponset med frukt og nøtter av Joker Amundsen til kampen på lørdag. Fargerike Flisa har bidratt med en sum, Ivar «the cakemaker» har sponset med havrebrød og noen foreldre sponser pålegg.  Så da trenger ikke spillerne ta med matpakke på bussen eller mat til etter kampen, forteller lagleder Frode Fosseid.

Vi ønsker Åsnesalliansen lykke til med kvartfinalen på lørdag og seriekampen på søndag!

Reiser til Hallingdal for å spille kvartfinale

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var