Ready ble for sterke – Bronsefinale for Grue G15

Grue G15 - Ready - Norway Cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Grue G15 - Ready - Norway Cup
Ready ble for sterke for Grue G15 i kveldens semifinale på Ekebergsletta.

Selv heroisk innsats fra gutta i grønt, holdt det ikke helt inn i kveldens semifinale for Grue G15. Vestkantguttene fra Ready viste seg som et svært godt og ballbesittende lag, og vant 1-0.

 

Sjansemessig jevn 1. omgang

Semifinalen bar preg av nervøse åpningsminutter for Solungene, og Ready hadde initiativet i kampen. Oslogutta spilte fin teknisk fotball, og hadde overtak i banespillet. Grue var på sin side svært skumle på flere overganger. 1. omgang endte også målløs.

 

Ready-dominans etter pause

Etter pause var det dessverre svært sjelden Grue klarte å true Readys keeper. Selv etter at Ready tok ledelsen 1-0 klarte ikke Grue å løfte spillet nevneverdig. Oslogutta spilte seg elegant ut av trange situasjoner på de fleste områder på banen, og Grues krefter ble gradvis svakere. Intensiteten i den defensive jobben var dessverre ikke god nok i dag, og måtte erkjenne at de i semifinalen tapte mot et bedre lag.

Grue G15 - Norway Cup
Grue G15 har levert en kjempeturnering. Her før dagens semifinale mot Ready.

Trener Furuberg svært fornøyd med uka

– Har vært en fantastisk cup så langt, både sportslig og sosialt. Til tross for tap i semifinalen i dag, har vi allerede kommet lenger en vi hadde trodd. Vi mobiliserer nå mot bronsefinalen i morgen, og skal gi alt for å vinne 3. plassen. Prestasjonen i årets Norway cup er et resultat av mye trening og et godt samhold i hele gruppa sier en svært stolt trener Trond Furuberg til Glomdalsfotball.no.

 

Mange talentfulle gutter

En semifinale er en stor prestasjon, og det vil garantert være mange spillere fra dette laget som kan bite fra seg på godt nivå også i seniorfotballen om noen år. Midtbanemotor Kristian Myhrum-Berg trener allerede regelmessig med Grue sitt A-lag, og har vært god gjennom hele turneringen. I tillegg til Myhrum-Berg har flere «fotball-eksperter» trukket frem Emil Sandbæk som en fremtidens spiller. Med sin slepne teknikk og gode fotballforståelse har han

 

Beste gutteprestasjon i Grues historie

Når skuffelsen etter dagens tap har lagt seg kan gutta se tilbake på tidenes prestasjon av et guttelag fra Grue noensinne. Kun jentene i år 2000 har kommet like langt i Norway Cup.

 

Vi i Glomdalsfotball gratulerer Grue G15 med en fantastisk prestasjon, og ønsker lykke til i morgendagens bronsefinale!

 

Ready ble for sterke – Bronsefinale for Grue G15

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var