Programmet klart for årets Glomdalsfotball-seminar

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Årets Glomdalsfotball-seminar har fokus på spillerutvikling lokalt. Hva gjør vi bra, og hva kan gjøres bedre for at vi får økt bredde og topp i vår region?

 

Dette er noe av spørsmålene vi håper å besvare i Kongshallen førstkommende lørdag.

 

Ikke påmeldt? Meld deg på NÅ!

[slideshow_deploy id=’15’]

 

KIL bidrar bredt

Gjennom KIL sin bevisste strategi om å stase på lokale unggutter blir det spennende å høre om arbeidet som ligger bak akademiklassifiseringen. Utviklingsansvarlig, Erik Gusterud, og ny NTG-sjef, Trond Amundsen, vil fortelle om dette arbeidet og hvorfor dette er bra for lokalfotballen.

For spesielt interesserte kan man lese hele rapporten til alle toppklubber her.

Legenden Jørn Karlsrud er blitt utfordret på å holde et innlegg om sine erfaringer som toppspiller og pappatrener. Hvilke fallgruver finnes, og hva er hans erfaringer for å være en god pappatrener?

 

Ildsjel Holt deler sin suksess fra Grue

Gjermund Holt er kjent for de fleste i lokalfotballen gjennom sitt engasjement for Grue IL og hans arbeid for utstyrsleverandører til bl.a. fotballklubbene i distriktet. Flest mulig – lengst mulig – best mulig er klubbens ambisjon, noe Gjermund bidrar sterkt til. Nå er han G19-trener i Grue, og når han tok jobben i fjor høst var det usikkert om de kunne stille lag i 2018. Når de nå stiller to juniorlag i serien må det sies å være en suksesshistorie.

 

Gruppeoppgave

Nytt av året er at vi ønsker å skape noe sammen med deltakerne via en gruppeoppgave. Vi ønsker å diskutere mulighetene vi har i lokalfotballen, samt at vi blir flinkere til å dele suksesshistorier med hverandre.

 

Dette blir en bra lørdag!

 

Programmet klart for årets Glomdalsfotball-seminar

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var