Premiert med pokal i pinsen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

KILs G14 lag som til vanlig spiller i eliteserien for G14 lag, var i pinsen i Tønsberg for å spille Flint MiCasa cup.

Turneringen er litt spesielt lagt opp i forhold til andre turneringer, med en egen kvalifisering for å få mest mulig likt nivå på lagene i hver «divisjon.» Litt uflaks plasserte KIL i 2. divisjon, der de gikk helt til topps og kunne motta en pokal og en pengepremie for innsatsen.

– Vi vant den første kampen i kvalifiseringen og fikk sterkere og sterkere motstand utover i turneringen. Vi tape en kamp og spilte en uavgjort og vant resten. Dermed havnet vi på nivå to, det sier trener for laget Simen Sætre.

Første pengepremie

Totalt var det fem divisjoner og fem parallelle turneringer ut over de neste dagene. KIL snublet litt og ble altså plassert på nivå 2.

– Det var veldig synd egentlig, for de åtte beste lagene havnet i første divisjon. Når vi likevel havnet der, så skjønte vi at vi var blant de bedre lagene og at vi hadde en god sjanse til å vinne. I og med at vi vant 2. divisjon så ble vi nummer ni, men samtidig hadde vi slått flere av lagene på øverste nivå i kvalifiseringen og det hadde vært gøy å fått prøvd seg der, fortsetter treneren.

Selv om det ikke ble seier i den gjeveste gruppa, forteller Sætre om god stemning i troppen.

– Det er alltid gøy å løfte en pokal og gå helt til topps. Det var også en pengepremie på to tusen kroner, som går inn i lag-kassa og som vi kan gjøre noe sosialt og gøy for senere, forteller han.

 

Premiert med pokal i pinsen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var